Η Κιμ Καρντάσιαν δίνει συνέντευξη στον Κάνιε Γουέστ για την αραβική Vogue

Εδώ και μερικές μέρες είναι γνωστό πως η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ σχεδιάζουν να μετακομίσουν από τη μόνιμη βάση τους στο Λος Άντζελες προς το Γουαϊόμινγκ. Μετά και τις περσινές φωτιές, θεώρησαν πως θα είναι καλύτερο να πάνε σε μια λιγότερο επικίνδυνη πολιτεία, αν και η συγκεκριμένη ταλαιπωρείται συχνά από ανεμοστρόβιλους.

Εν πάση περιπτώσει, αγόρασαν μια τεράστια έκταση με ράντσο στο Γουαϊόμινγκ και ταξιδεύουν συχνά προς τα εκεί για να επιθεωρήσουν τις προσθήκες που γίνονται για να προσαρμόσουν το σπίτι στα δικά τους θέλω.

Το Γουαϊόμινγκ είναι όμως και μια πολιτεία που έχει βιοποικιλότητα άγριας ζωής, με τις αντιλόπες να είναι ένα είδος με αρκετά μεγάλο πληθυσμό. Ένα κοπάδι απ΄αυτές βρέθηκε μπροστά στον Κάνιε και την Κιμ καθώς οδηγούσαν στον περιφερειακό δρόμο και ο τραγουδιστής θέλησε να τις ακολουθήσει, οπότε πάτησε το γκάζι στο αυτοκίνητο και οδήγησε με μεγάλη ταχύτητα παράλληλα τους.

Στο βίντεο όμως φαίνεται πως τις κυνηγάει με το αμάξι κι αυτό κινητοποίησε τις αρχές του Γουαϊόμινγκ, οι οποίες σύμφωνα με το TMZ επισκέφθηκαν τους υπευθύνους του ράντσου της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάνιε Γουέστ για να τους ενημερώσουν για τους κανόνες που ισχύουν.

Στην προκειμένη, αυτό που φαίνεται στο βίντεο θεωρήθηκε ως κακοποίηση ζώων, αφού οι αντιλόπες τρέχουν τρομαγμένες και ανεξέλεγκτα στο άκουσμα της έντασης του οχήματος που επιταχύνει. Ήταν απλώς μια προειδοποίηση από τις αρχές και την επόμενη φορά θα κινηθεί διαδικασία μήνυσης που θα επιφέρει πρόστιμο 435 δολαρίων.

Πάντως, για να είμαστε δίκαιοι, στο βίντεο η Κιμ λέει στον Κάνιε ότι τρομάζει τα ζώα κι εκείνος κατέβασε άμεσα ταχύτητα.