Η κάμερα του Happy Day συνάντησε το βράδυ του Σαββάτου του Γιάννη Ζουγανέλη στην μουσική σκηνή, όπου έδωσε ένα μοναδικό live. Ο τραγουδοποιός μίλησε για τα συναισθήματά του, το ενδεχόμενο συνεργασίας με την κόρη του, Ελεωνόρα, αλλά και για τους λόγους που δεν θα έπαιρνε μέρος στο Just the 2 of Us και Your Face Sounds Familiar.

«Με μια διάθεση να επικαλεστούμε ό,τι πιο αισιόδοξο έχουμε από την ψυχή μας, την οποία εκφράζουμε μέσα από τη τέχνη, αποσπούμε από τους αποδέκτες την χαρά της επικοινωνίας», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος, ενώ δεν απέκλεισε να συνεργαστεί σύντομα με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Όσο για τη Ζέτα Μακρυπούλια, με την οποία βρέθηκε τον περασμένο χειμώνα στο ίδιο θεατρικό σανίδι, ο Γιάννης Ζουγανέλης τόνισε την ευπρέπεια και το χιούμορ της στο Just the 2 of Us. Ωστόσο, είναι κατηγορηματικά αρνητικός στο να συμμετέχει στο show, τα ηνία της παρουσίασης του οποίου έχει εκείνη, λέγοντας «Δεν θα μπορούσα να συμμετέχω. Δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό το πράγμα, ντρέπομαι. Είμαι μιας άλλης αντίληψης, δε μπορώ να εκτεθώ σε αυτό το βαθμό και να μπω σε μια σύγκριση. Ενώ μου αρέσει η ευγενής άμυλα, δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη διαδικασία». Τέλος, το ίδιο υποστήριξε και για το Your Face Sounds Familiar.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα:

Κι άλλη ξαφνική αποχώρηση στο Just the 2 of US: Τι συνέβη;

Χοντρά καρφιά Βαρθακούρη σε Κορομηλά-Περρή: «Ήταν ενορχηστρωμένο! Έτσι εξηγούνται όλα»

Τζώνη Καλημέρης για J2US: «Η Ρούλα ακροβατεί μεταξύ των δυο ρόλων»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store