Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει αλλάξει ρότα τους τελευταίους μήνες απέναντι στους δημοσιογράφους αλλά και στον τρόπο που χειρίζεται τις καταστάσεις. Δεν ξέρουμε αν ευθύνεται ο έρωτας αν νιώθει πιο ώριμος και σίγουρος για τον εαυτό του ή αν έχει επιλέξει να το ρίξει στην «τρέλα» το σίγουρο όμως είναι ότι του πάει πολύ.

Ο ηθοποιός έδωσε το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Υπάρχει και φιλότιμο» και ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τη σχέση του με την πολιτική αλλά και την Κατερίνα Γερονικολού.

Η αγαπημένη του Γιάννη Τσιμιτσέλη είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες ότι θέλει να συνεργαστεί με το σύντροφό της για να έχουν κοινό χρόνο. «Μακάρι να δουλέψουμε μαζί με την Κατερίνα για να βρεθούμε κιόλας!», απάντησε ο ηθοποιός επαναλαμβάνοντας τα λόγια της.

Οι δημοσιογράφοι αναρωτήθηκαν αν εκτός από τη σκηνή Γιάννης και Κατερίνα θα ήθελαν να συνεργαστούν και σε μια εκπομπή. Ο ηθοποιός επιστρατεύοντας το χιούμορ του απάντησε: «Εκπομπή κιόλας; Και με την Κατερίνα κι εκπομπή; Ναι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων», είπε.

Ποιος όμως θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο;

Δείτε την απάντηση του ηθοποιού