Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης πριν λίγο διάστημα είχε δηλώσει για τον Παύλο Χαϊκάλη: «Με απογοήτευσε». Ο λόγος ήταν η απόφασή του να πολιτευτεί με τους ΑΝΕΛ αλλά και η αντιεπαγγελματική του συμπεριφορά.

«Με απογοήτευσε όταν μας παράτησε και έφυγε από την παράσταση, θα πηγαίναμε περιοδεία με την Κάτια Δανδουλάκη. Είναι από τα πράγματα που δεν θα του συγχωρήσω», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Αγορά.

Αυτή τη φορά, ο ηθοποιός της «Μουρμούρας» -πλέον-  τοποθετήθηκε και πάλι για το συνάδελφό του. Συγκεκριμένα όταν ρωτήθηκε αν θα συνεργαζόταν και πάλι μαζί του, απάντησε: «Κατά πάσα πιθανότητα ναι. Δεν θα είχα πρόβλημα. Στη διαπροσωπική μας σχέση είμαστε εξαιρετικά. Το να με έχει απογοητεύσει σε 2-3 σφάλματα που κατά τη γνώμη μου και κάποιων άλλων έκανε, ασχέτως πολιτικής, να το διευκρινίζουμε, αυτό δεν σημαίνει πως δεν του αναγνωρίζω πως είναι από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν στην Ελλάδα».

«Για δικό του καλό, αν η συμπεριφορά του ήταν καλύτερη, θα ήταν καλύτερα τα πράγματα και για τον ίδιο. Δεν υπάρχουν πολλοί σαν τον Παύλο στην Ελλάδα και ο Παύλος πάντα θα έχει δουλειά. Ένας άνθρωπος με τόσο μεγάλο χάρισμα, όμως, θα πρέπει να είναι αρκετά πιο δοτικός», φρόντισε να συμπληρώσει στο «Tv Έθνος» και τον Αλέξη Μίχα