Γιάννης Σπαλιάρας και Μαριάννα Καμαρωτάκη είναι οι δυο παίκτες που αποχώρησαν το βράδυ της Κυριακής από το Nomads Μαδαγασκάρη με τρίτο υποψήφιο τον  Στέλιο Χανταμπάκη.

Και μπορεί το Survivor να έφερε ρήξη ανάμεσα στους δυο άντρες αλλά το NOMADS τους έφερε κοντά!

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μετά την αποχώρησή του από το παιχνίδι επιβίωσης έκανε μια ανάρτηση στο Instagram, ως είθισται για να ευχαριστήσει τον κόσμο που τον στήριξε και σε αυτό το ταξίδι και να δηλώσει ανοιχτά τη συμπαράστασή του στον Στέλιο Χανταμπάκη. «Και αυτή η όμορφη περιπέτεια τελείωσε… ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την αγάπη κ την στήριξη …η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκα λίγο στην αρχή, αλλά θα ήταν άδικο να φύγει ένας τόσο καλός παίχτης σαν τον Στέλιο… που μάλιστα αδικήθηκε στον παρελθόν καθώς πλήρωσε πολύ πιο ακριβά από ότι έπρεπε τα λάθη του αυτός και η οικογένεια του… στηρίζω τον Στελάκο για τελικό και το αλάνι τον μισθοφόρο… σφάξτε και μοιράστε τα ρε Eισβο !!!!», έγραψε χαρακτηριστικά το μοντέλο αναρτώντας μια φωτογραφία του από τη Μαδαγασκάρη.

Δείτε την ανάρτησή του

View this post on Instagram

Και αυτή η όμορφη περιπέτεια τελείωσε .. ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την αγάπη κ την την στήριξη …η αλήθεια είναι ότι στεναχωρηθηκα λίγο στην αρχή αλλά θα ήταν άδικο να φύγει ένας τόσο καλος παίχτης σαν τον Στέλιο..που μάλιστα αδικήθηκε στον παρελθόν καθώς πλήρωσε πολύ πιο ακριβά από ότι έπρεπε τα λάθη του αυτός κ η οικογένεια του ..στηρίζω τον στελακο για τελικό κ το αλάνι τον μισθοφόρο.. σφάξτε και μοίραστε τα ρε εισβο !!!! #nomads #madagascar #sfaxtis_tis_karydas #nomadsgr #nomadsant1

A post shared by Giannis Spaliaras (@gspaliaras) on