Το «Καλοκαίρι μαζί στις 10» υποδέχτηκε σήμερα την πρώτη του καλεσμένη, που είχε να πει… πολλά! Οι παρουσιαστές υποδέχτηκαν την αγαπημένη ηθοποιό και όταν πήρε το λόγο ο Νίκος Αναδιώτης έκανε αποκαλύψεις για το παρελθόν της.

Πιο συγκεκριμένα αναφέρθηκε στο Γιάννη Σπαλιάρα και όσα του είχε πει για την πρώτη  τους συνάντηση: «Μου εξηγεί ότι το πρώτο σας ραντεβού γίνεται στο σπίτι της σεναριογράφου να μοιράσετε τα κείμενα και σας λέει η σεναριογράφος ότι πρέπει να ξεκινήσετε να κάνετε λίγες πρόβες μεταξύ σας για να ετοιμαστείτε για το πρώτο γύρισμα. Το πρώτο ραντεβού γίνεται στο σπίτι του Γιάννη στον Υμηττό, ο οποίος σε περιμένει με μια πολύ συγκεκριμένη ενδυμασία». Μάλιστα η Νικολέττα Ράλλη τον συμπλήρωσε: «Του είπε ότι σε υποδέχτηκε στο σπίτι του λαδωμένος με σλιπ»!

Ο λόγος για τη Μαρία Κωνσταντάκη! Η ηθοποιός ξαφνιάστηκε και έδειξε να μη θυμάται ακριβώς τι είχε συμβεί σημειώνοντας: «Το λαδωμένος δεν είναι περίεργο για τον Γιάννη, γιατί ως γνωστόν, έχουμε και τα μούσκουλα και τα λαδώνουμε. Οι δυο μας ήμασταν; Τι να σας πω ρε παιδιά. Όχι δεν θα λέει ψέματα. Καταρχάς έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια από τότε. Κατά δεύτερον, ο Γιάννης είναι αυτός ο ακραίος τύπος που του αρέσει να εντυπωσιάζει. Η αλήθεια είναι ότι εγώ τότε τον Γιάννη τον θεωρούσα μοντέλο, δηλαδή τώρα, πάω η δραματική ηθοποιός που έχω τελειώσει τη σχολή Βεάκη και βλέπω μάλλον έναν ημίγυμνο και λέω εντάξει το παιδί. Δεν θα με εντυπωσίαζε, είμαι και Υδροχόος, δεν μου φαίνονται τόσο ακραία αυτά».

Δείτε το βίντεο.