Τον Γιάννη Κουκουράκη γνωρίσαμε μέσω της σειράς «Άγριες Μέλισσες» όπου υποδύεται τον «κακό» Κωνσταντή. Ο ηθοποιός πριν τη συμμετοχή του στη σειρά είχε ένα αρκετά διαφορετικό look αφού τα μαλλιά του ήταν μακριά στο ύψος των ώμων ενώ μακριά ήταν και τα μούσια του.

Γιάννης Κουκουράκης: Όσα δεν ξέρουμε για τον «Κωνσταντή» από τις «Άγριες Μέλισσες» μέσα από τα δικά του λόγια

Όπως αποκάλυψε ο Γιάννης Κουκουράκης στη «Φωλιά των Κου Κου» οι υπεύθυνοι της σειράς τον ενημέρωσαν πως θα χρειαστεί να κόψει τα μαλλιά του για τις ανάγκες του ρόλου καθώς πρόκειται για παραγωγή εποχής. Ο ίδιος είπε πως πίστεψε πως δεν θα αλλάξει πολύ το look του και καθησυχάστηκε νομίζοντας πως τα μαλλιά του δεν θα αλλάξουν δραματικά «Όταν μου κούρεψαν και με ξύρισαν για τον ρόλο δε φορούσα τους φακούς για να μη δω την αλλαγή» είπε χαρακτηριστικά.

Εν τέλει το μούσι του ηθοποιού έγινε μουστάκι και τα μακριά μαλλιά του κοντά. Πώς έκρινε όμως ο περίγυρος του αυτή την αλλαγή και τι σχόλια έλαβε; «Άλλοι μου έλεγαν ότι η αλλαγή είναι ωραία, άλλοι μου έλεγαν “πως είσαι έτσι”;»

View this post on Instagram

Hello It's me 🙃 ______________________________________________ #blackandwhite #face #goodmorning #summer #heat #wakeup #goodvibesonly #crazy #hair #❤️

A post shared by Yiannis Koukourakis (@yiannis_koukourakis) on