Μετά από δύο μήνες στο Survivor, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ο Γιάννης Δρυμωνάκος συνάντησε επιτέλους τη Βαρβάρα Κουνέλη, την κοπέλα του τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Γιατί όμως, ενώ βγήκε πριν από αρκετές μέρες από το παιχνίδι και επέστρεψε στην Ελλάδα, η συνάντηση με τη σύντροφό του άργησε τόσο; Δεν ήταν επιλογή τους, αλλά τα δεδομένα της καθημερινότητάς τους που τους κράτησαν για λίγο μακριά.

Η Βαρβάρα, λίγο μετά την απόφασή του Γιάννη να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο για να συμμετάσχει στο ριάλιτι επιβίωσης (ήταν και πέρσι πολύ κοντά στο να πει το «ναι», αλλά τελευταία στιγμή είχε προκύψει ένα οικογενειακό θέμα που τον κράτησε στην Ελλάδα) πήγε στην Ολλανδία για να κάνει την πρακτική της σε μεγάλη εταιρεία (έχει σπουδάσει γεωπόνος). Έτσι, δεν βρισκόταν στην Ελλάδα όταν εκείνος γύρισε.

«Είχαμε να συναντηθούμε ακριβώς δύο μήνες και μία εβδομάδα» μας λέει ο Γιάννης Δρυμωνάκος. «Ήταν μεγάλη χαρά που επιτέλους ήμασταν ξανά μαζί. Για να είμαι ειλικρινείς, τις πρώτες ώρες τής μιλούσα συνέχεια για το παιχνίδι, ήθελα να μοιραστώ μαζί της όσα έζησα. Το Survivor ήταν πιο σκληρό από ό,τι έβλεπε εκείνη, μάλιστα έβλεπε να επεισόδια με διαφορά μιας μέρας, γιατί από το εξωτερικό δεν έχει livestreaming. Το παρακολουθούσε φανατικά γιατί αγωνιούσε για μένα»λέει.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο People που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή μαζί με το Πρώτο Θέμα.