Αναρωτιέμαι αν ο Γιάννης Δρυμωνάκος, έχοντας πια επιστρέψει, είναι ικανοποιημένος από τις επιδόσεις του στα αθλήματα αλλά και το διάστημα που παρέμεινε στο Survivor. «Ομολογώ πως όταν μπήκα δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό μου, είχα πάει εκεί για να το ζήσω, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα», λέει στο People.

Το ταξίδι του στο Παρίσι μαζί με τη σύντροφό του, Βαρβάρα, πέρα από το πρώτο τους ρομαντικό ραντεβού στην «πόλη του φωτός», την οποία δεν είχαν επισκεφτεί ποτέ ξανά μαζί, είχε έναν ακόμη σκοπό. Έχοντας χάσει σε μια δοκιμασία κουίζ στην ερώτηση «πόσα σκαλοπάτια έχει ο Πύργος του Άιφελ;», ο Γιάννης είχε υποσχεθεί στον Σάκη Τανιμανίδη να βρεθεί κάποια στιγμή εκεί και να μετρήσει ένα ένα τα περίφημα σκαλοπάτια.

Έτσι, εκτός από βόλτες στο Σεν Ζερμέν και το Λε Μαραί, πολύ περπάτημα μέσα στο κρύο (με τον Γιάννη να έχει ξεσυνηθίσει στις χαμηλές θερμοκρασίες μετά από δύο μήνες στον τροπικό Άγιο Δομίνικο) και μια επίσκεψη στο Μουσείο του Λούβρου που τους εντυπωσίασε, το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλοπάτια του Πύργου μετρώντας ακριβώς 1.665. Κάπως έτσι η υπόσχεση του Γιάννη στον Σάκη εκπληρώθηκε.

Πόσο εύκολο ήταν για τη Βαρβάρα να ανέβει μαζί του τόσα σκαλιά; «Είναι πολύ fit και έχει αθληθεί πολύ στη ζωή της. Παραμένει fit ακόμα και από τότε που σταμάτησε την κολύμβηση», λέει ο Γιάννης για τη σύντροφό του, την οποία γνώρισε στις πισίνες, καθώς ήταν και οι δύο στην κολυμβητική ομάδα Ωκεανός στο ΟΑΚΑ.