Εναντίον ενός Αμερικανού στην Πενσυλβάνια προσέφυγε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς ο συγκεκριμένος πωλούσε είδη ένδυσης με την υπογραφή «Greek Freak».

Ο λόγος για τον Τζίντερ Μπόγκαλ, ο οποίος πουλά είδη ρουχισμού εμπνευσμένα από τους παίκτες του NBA, και βάσει της μήνυσης του Έλληνα διεθνή, προσπαθούσε να επωφεληθεί από την υπογραφή σήμα κατατεθέν «Greek Freak» το οποίο είχε καταχωρηθεί πέρυσι, χωρίς ωστόσο να έχει τη σχετική άδεια.

Βάσει της αγωγής που κατατέθηκε στο ομοσπονδιακό δικαστήριο του Μανχάταν, ο Μπόγκαλ ενήργησε κακή τη πίστει «με σκοπό τη δημιουργία σύγχυσης και παραπλάνησης του καταναλωτικού κοινού προκειμένου να πιστέψουν ότι αγοράζουν προϊόντα που συνδέονται ή επικυρώνονται από τον Γιάννη Αντετοκούμπο, έναν από τους πιο επιτυχημένους και δημοφιλείς παίκτες του NBA».

Ο Αντετοκούνμπο στην αγωγή του εξηγεί ότι ο Μπόγκαλ δεν απάντησε ποτέ στην επιστολή που του έστειλε στις 3 Μαΐου και με την οποία του ζητούσε να σταματήσει την παράνομη πώληση των προϊόντων.

Τώρα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αξιώνει αποζημίωση τουλάχιστον 2 εκατομμυρίων δολαρίων, καθώς ο επιχειρηματίας εκτός των άλλων τοποθετούσε το πρόσωπο του πολυτιμότερου παίκτη του ΝΒΑ επάνω σε προϊόντα τα οποία μάλιστα ισχυριζόταν ότι πωλούσε και με έκπτωση στους οπαδούς των Bucks…

ΠΗΓΗ: Reuters