Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα βρέθηκαν καλεσμένοι το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου, η Μαρία Κορινθίου και ο Γιάννης ΑΪβάζης.

Στην αρχή της συνέντευξης ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να μάθει από τον ηθοποιό αν είναι όλα καλά μιας και την προηγούμενη ημέρα βρέθηκε στο νοσοκομείο.

«Εντάξει χθες πέρασα όλη τη μέρα σε ένα νοσοκομείο. Είχα έναν πόνο πίσω από την πλάτη. Χτύπαγε στο στήθος. Λέω πάει, έμφραγμα. Τελικά ήταν μυικό» ανέφερε ο ηθοποιός με τη Μαρία Κορινθίου να εξηγεί ακριβώς τι συνέβη.

«Ξυπνάω όπως κάθε μέρα για να ετοιμάσω το παιδί να πάω στο σχολείο. Αφού τα ετοίμασα όλα λέω ας πάω να ξαπλώσω, με το που πάω στο κρεβάτι μου λέει «Μαρία πονάω, δεν αισθάνομαι καλά», του λέω «πάμε»».

Ενώ λίγο μετά ο Γιάννης Αϊβάζης τόνισε πως η σύζυγός του είναι αρκετά σκληρή σε αυτά τα θέματα λέγοντας με αρκετή δόση χιούμορ: «Καμιά μέρα θα πεθάνω και δε θα με πιστεύει».

Βέβαια η Μαρία Κορινθίου με τη σειρά της δεν παρέλειψε να κάνει και μια αναπαράσταση με την αντίδραση που είχε η κόρη της όταν ο ηθοποιός της είπε ότι πονάει.

Δείτε το απόσπασμα