Ποικίλα σχόλια προκάλεσαν οι δηλώσεις του Βαγγέλη Περρή στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, ο οποίος έκανε ένα σχόλιο που η παρουσιάστρια θεώρησε άκομψο προς το πρόσωπό της, με την ίδια να απαντά : «Ο Βαγγέλης Περρής είναι ένας κύριος και το έχει αποδείξει δεν μου άρεσε αυτό που είπε “από ποια εκπομπή είστε, από την Καινούργιου και θέλετε να μιλήσουμε για τα ψεύτικα χείλη;”. Ναι ο κόσμος με έχει επιλέξει κι είμαι εδώ παρόλο που έχω υαλουρονικό στα χείλη μου. Αλλά μπορεί να έρθει η Αθηναΐδα να κάνει το πρωινό για να φαίνεται πιο πολύ γιατί η Αθηναΐδα δεν έχει υαλουρονικό» .

Σήμερα, στην εκπομπή της η Ναταλία Γερμανού βλέποντας το συγκεκριμένο απόσπασμα, θέλησε να σχολιάσει και εκείνη το ξέσπασμα της παρουσιάστριας: «Εγώ το χιούμορ του Βαγγέλη έχω μάθει να το αποδέχομαι γιατί τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Δεν παρεξηγιέμαι με τίποτα όχι μόνο με τον Περρή γενικώς δεν παρεξηγούμαι εγώ! Δεν ήταν ίσως ωραίο το σχόλιο που έκανε για τα πλαστικά χείλη όμως η Κατερίνα δεν έπρεπε να θυμώσει κι αν θύμωσε δεν έπρεπε να το δείξει τόσο πολύ και να πει να πάει η Αθηναΐδα που το σωστό γραμματικά είναι Αθηναΐς» .

Μάλιστα, η Ναταλία Γερμανού συνέχισε: «Την φράση ο κόσμος με έχει επιλέξει εδώ δεν την λέμε παρά μόνο αν έχουμε γράψει κάποια χιλιόμετρα στην ελληνική τηλεόραση, τύπου τριακονταετία και βάλε, γνώμη μου. Δηλαδή εγώ δεν θα τολμούσα να το πω, θα φανεί μετά από πολλά χρόνια ποιους έχει επιλέξει, αν με έχει επιλέξει ο κόσμος, ποιους θα αντέξει το σκοινί θα φανεί στο χειροκρότημα. Ούτε εγώ ξέρω αν με έχει επιλέξει κι αυτό θα φανεί… δεν είμαι πολύ σίγουρη».