Ήταν ανήμερα των Χριστουγέννων όταν ο George Michael άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 53 ετών, στο σπίτι στο οποίο διέμενε. Ωστόσο, μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει η κηδεία του, ούτε έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου του, ενώ η οικογένειά του προέβη σε ανακοίνωση μέσω των δικηγόρων της.

«Η οικογένεια και οι φίλοι του George είναι εξαιρετικά αναστατωμένοι και πραγματικά τρομαγμένοι από τη διαρροή ενός τόσο προσωπικού, οδυνηρού και σαφέστατα εμπιστευτικού τηλεφωνήματος», αναφέρεται στην ανακοίνωση της οικογένειας, που εκδόθηκε με αφορμή το ότι διέρρευσε στα μέσα ενημέρωσης το τηλεφώνημα το οποίο έκανε ο σύντροφός του στις υπηρεσίες διάσωσης την ημέρα που τον βρήκε νεκρό.

Στη συνομιλία, που αποκαλύφθηκε το Σάββατο, από την εφημερίδα The Sun, ο Fadi Fawaz ακούγεται να λέει, μεταξύ άλλων: «είναι ο George Michael… Είναι παγωμένος και μπλε. Είναι δύσκαμπτος. Προσπαθούσα να τον ξυπνήσω αλλά ήταν αδύνατον. Έφυγε».

Την ίδια ώρα, εκπρόσωπος του κέντρου άμεσης βοήθειας ανέφερε πως «τα θέματα εμπιστευτικότητας λαμβάνονται υπόψη πολύ σοβαρά», τονίζοντας ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για την διαρροή του τηλεφωνήματος.

Θυμίζουμε πως, παρά το ότι έχουν περάσει περισσότερες από σαράντα ημέρες από τον θάνατο του τραγουδιστή, η κηδεία του δεν έχει γίνει, καθώς δεν έχουν βγει τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, κάτι που αναμένεται στις αρχές Μαρτίου.