Μεγάλη βραδιά για τον George Clooney η χθεσινή καθώς έλαβε βραβείο για την συνολική προσφορά του (AFI Life Achievement Award). Η βραδιά είχε λαμπερούς καλεσμένους και μοναδικές συγκινήσεις για τον ηθοποιό και όσους παρευρέθηκαν.

Ανάμεσα σε άλλους, λόγο εξέδωσε δημόσια και η σύζυγός του, Amal Clooney. Κατά τη διάρκειά του αναφέρθηκε στους ιπποτικούς τρόπους, τη γενναιοδωρία, τη μάχη για δικαιοσύνη αλλά και το χιούμορ του συζύγου της.

Επίσης εξέφρασε δημόσια τον θαυμασμό για τον αγαπημένο της:

«Παρά η ταπεινότητα του George για όσα γιορτάζουμε απόψε προς τιμήν του, πιστεύω πως το εντυπωσιακό ταλέντο και χαρακτήρας που τον έφτασαν εδώ, είναι τα χαρακτηριστικά που τον κάνουν εξίσου καλό σύζυγο και πατέρα», είπε η Amal και εν συνεχεία μνημόνευσε τη γνωριμία τους.

«Ξεκίνησα να εγκαταλείπω την ιδέα πως θα μείνω γεροντοκόρη. Εν συνεχεία είπα στον εαυτό μου πως ότι κι αν συμβεί ποτέ ξανά δεν θα θέλω να είμαι με κανέναν άλλο. Δεν μπορούσα να κοιμηθώ όταν ήμασταν χωριστά και μου έλεγαν πως είχα ένα χαζό χαμόγελο κάθε φορά που διάβαζα τα sms του ή τα μηνύματα που έκρυβε στις τσάντες μου. Πέντε χρόνια αργότερα τίποτα από αυτά δεν έχει αλλάξει. Είναι ο άνθρωπος που έχει τον πλήρη θαυμασμό μου και επίσης αυτός που με κάνει να χαμογελώ και να λιώνω κάθε φορά», σημείωσε.

Όσο η Amal συνέχιζε αυτά τα τρυφερά λόγια ο George ξεκίνησε να δακρύζει!

Φρόντισε δε να συμπληρώσει συγκινώντας και το κοινό: «Αγάπη μου, δίπλα σου βρήκα τη μεγάλη αγάπη που πάντα ήλπιζα να υπάρχει. Το να σε βλέπω με τα παιδιά μας, Ella και Alexander, είναι η μεγαλύτερη ευτυχία της ζωής μου».