Η Αθηναΐς Νέγκα έχει σήμερα γενέθλια και μέσω instagram μας αποκάλυψε πόσα χρόνια έκλεισε. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ανέβασε φωτογραφία της τούρτας της στο προσωπικό της προφίλ, κάνοντας γνωστό πως έγινε 44 ετών.

«Ξημερώνει 30 Αυγούστου! Χρόνια μου πολλαααα! Τα γιορτάζω σαν πρωτοχρονιά !Εύχομαι σε εμενα κ μου δίνω φιλιά! Τι ωραια που ειναι τα γενέθλιαααα! Διακρίνονται 2 , 44 ..γίνομαι 88!», σημείωσε στην ανάρτησή της.

Ευχές στην Αθηναΐδα έδωσε και ο Βαγγέλης Περρής, με τον οποίο συνεργάστηκε για δύο σεζόν σε «Rodeo» και «Circo».

Ο ίδιος ευχήθηκε με μία κοινή τους φωτογραφία και έγραψε:

«ΓΙΑΤΙ Η @athinaisnega ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ: ΓΙΑΤΙ μιλάει με το «παρακαλώ πολύ» χωρίς ποτέ να παρακαλάει. Της αρέσουν οι ταινίες της Disney. Θα μπορούσε να είναι Αγγλίδα συγγραφέας που ξαφνικά φεύγει για τη Αφρική. Τραγουδάει Beatles. Λέει ακριβώς αυτά που πρέπει. Γελάει με τη καρδιά της. Ετοιμάζει τραπέζι για την ημέρα την Ευχαριστιών. Σε κάνει να γελάς με τη καρδιά σου. Έχει κόρη τη Μπεθ που δημιουργεί θεατρικά με αφορμή ένα καπέλο. Της αρέσουν τα λουλούδια. Κάνει ωραίες χειραψίες. Μας εμπιστεύεστε το μωρό. Τη φαντάζομαι να ξαναγράφει τη Χιονάτη και να πρωταγωνιστεί η ίδια. Ζηλεύω τα γραπτά της. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΘΗΝΑΙΤΣΑ ΜΟΥ!».

 

ΓΙΑΤΙ Η @athinaisnega ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΗ ΜΟΥ:ΓΙΑΤΙ μιλάει με το «παρακαλω πολύ» χωρις ποτέ να παρακαλάει. Της αρεςουν οι ταινίες της Disney. Θα μπορούσε να ειναι Αγγλίδα συγγραφέας που ξαφνικά φεύγει για τη Αφρική. Τραγουδάει Beatles. Λεει ακριβώς αυτα που πρεπει. Γελάει με τη καρδια της. Ετοιμάζει τραπέζι για την ημέρα την Ευχαριστιών. Σε κάνει να γελάς με τη καρδια σου. Εχει κόρη τη Μπεθ που δημιουργεί θεατρικά με αφορμή ενα καπελο. Της αρεσουν τα λουλούδια. Κάνει ωραίες χειραψίες. Μας εμπιστεύεστε το μωρο. Τη φαντάζομαι να ξαναγράφει τη Χιονάτη και να πρωταγωνιστεί η ίδια. Ζηλεύω τα γραπτά της. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΘΗΝΑΙΤΣΑ ΜΟΥ!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vaggelis Perris (@perrisyrou) στις