Μετά τις θυελλώδεις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις πρόσφατες δηλώσεις του για την κριτή του μουσικού σόου του Μεγάλου Καναλιού, της ζητάει δημόσια συγγνώμη.

Να τι δήλωσε ο πολυτάλαντος Λάκης Γαβαλάς σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Καταρχήν δεν είπα τίποτα κακό για κανένα. Είπα για την κυρία Κορομηλά την οποία τη σέβομαι και τη θαυμάζω ότι προκειμένου να είναι η λεία αρχικά κάποιων κουτσομπολιών γιατί κάνει την κριτή γιατί δεν κάνει εκείνο, το άλλο, πως δεν έχει ανάγκη να ακούει αυτά τα πράγματα. Από θαυμασμό, δε το είπα από τίποτα άλλο και θεωρώ ότι έχω πολλή κρίση και μπορώ να κρίνω τον οποιονδήποτε. Όμως δεν θέλω να θεωρηθεί ότι έχω πει κάτι κακό όταν δεν το είπα. Όταν της είπα να πας Κρήτη, από κριτής Κρήτη, έκανα ένα λογοπαίγνιο όπως κάνω συνήθως. Δεν έχω τίποτα με τη Ρούλα, εγώ την αγαπώ, το λέω πραγματικά», σχολίασε στην κάμερα της εκπομπής «Όλα καλά».

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Αν τώρα τα πρωινά θέλουν να βγάζουν κάτι μόνο και μόνο για να λένε, και προχτές έστειλα μήνυμα και υποχρέωσα να το πούνε στον αέρα ότι δεν έχω τίποτα μαζί της. Από που κι ως που να έχω, με έχει βοηθήσει, φυσικά και εγώ και με την παρουσία μου και με όλα. Πραγματικά είναι ένα άτομο που εγώ θα ήθελα να ζει πριγκιπικά. Έχει προσφέρει τόσα πράγματα. Το να έχουμε καλό φωτισμό, αν είναι καλό το μακιγιάζ αν τα λέει καλά μια επιτροπή, αυτή την ταλαιπωρία δε θέλω να έχει η Ρούλα και για αυτό το είπα. Όταν είπα ότι είναι μεγάλη, καταρχήν είναι μεγάλη σαν προσωπικότητα, αλλά εντάξει δεν είναι ένα κορίτσι, όπως κι εγώ δεν είμαι. Μα κι εγώ έχω αποσυρθεί από πάρα πολλά πράγματα. Αλλά και πάλι, αν κάποιος έχει κάτι, αν η Ρούλα θεωρεί ότι είναι πειραγμένη, πραγματικά δημόσια της ζητώ συγγνώμη, αλλά θα εξακολουθώ να λέω πως εκεί που είναι δε μου αρέσει, δεν της αρμόζει».

Διαβάστε ακόμα:

Λάκης Γαβαλάς κατά Χριστίνας Πολίτη: «Δεν θα μου πει με τι θα ασχοληθώ»

Λάκης Γαβαλάς προς Αφροδίτη Γραμμέλη: «Είναι ελεεινή»

Πέτρος Κωστόπουλος: «Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν καρκάτσουλο»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store