Ποιος να το περίμενε πως ο άκρως γοητευτικός Sean Penn θα έβρισκε τον έρωτα στο πρόσωπο μίας τόσο νεαρής γυναίκας. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, μετά τον επεισοδιακό και απρόσμενο χωρισμό του με την Chalize Theron την προηγούμενη χρονιά φαίνεται πως είναι και πάλι in love.

Υπεύθυνη για αυτό δεν είναι άλλη από τη νεαρή Leila George. Η κοπέλα έχει γίνει θέμα συζήτησης τις τελευταίες ημέρες στα media, καθώς ο φωτογραφικός φακός την εντόπισε στο πλευρό του ηθοποιού στη Χαβάη, όπου αντάλλαζαν καυτά φιλιά.


Ποια είναι όμως η νεαρή που έκλεψε την καρδιά του 56χρονου ηθοποιού;

Η Αυστραλή καλλονή είναι ανερχόμενη ηθοποιός και μάλιστα η προέρχεται από μία καλλιτεχνική οικογένεια. Κι όμως οι γονείς της είναι ο Vincent D’Onofrio και η Greta Scacchi. Η νεαρή ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική, φοιτώντας στην Σχολή Υποκριτικής της Αυστραλίας, καθώς και στο Lee Strasberg Institute στη Νέα Υόρκη.

vincent-donofrio-leila-george

Πιστεύετε πως το ειδύλλιό τους θα κρατήσει πολύ; Ο χρόνος θα δείξει…

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και τρέξε μαζί μας στο PeopleRun την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Κοντά μας η εκστρατεία Βγάλε Γλώσσα και το Χάρισε Ζωή για να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών.