Είναι από τους μεγαλύτερους star του Hollywood και η προσωπική του ζωή έχει συζητηθεί πολύ. Ωστόσο, ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά του ήρθε για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας μέσα από το ντοκιμαντέρ Remembering the Artist: Robert Henry De Niro Sr. Ο λόγος για τον gayπατέρα του Robert De Niro, ο οποίος έφυγε τον Μάιο του 1993 από την ζωή σε ηλικία 71 ετών.

Ο 70χρονος ηθοποιός, σε συνέντευξή του στο περιοδικό Out, αναφέρθηκε στον ομοφυλόφιλο μπαμπά του, που δημιουργούσε έργα τέχνης τα παλιότερα χρόνια και εξομολογήθηκε ότι δεν πρόλαβε να συζητήσει μαζί του το θέμα της ομοφυλοφιλίας. «Εύχομαι να είχαμε μιλήσει περισσότερο γι΄αυτό το θέμα. Η μητέρα μου δεν ήθελε να αναφερόμαστε στο θέμα, και μέχρι κάποια ηλικία ούτε εμένα με ενδιέφερε να ασχοληθώ», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε με έκδηλη συγκίνηση «Δεν είμαστε ο τύπος γιου και πατέρα που έπαιζαν μαζί μπάσκετ. Αλλά ήμασταν δεμένοι μεταξύ μας. Δεν περνάγαμε πολύ χρόνο μαζί, επειδή με τη μητέρα μου είχαν χωρίσει. Ωστόσο τον φρόντιζα με συγκεκριμένους τρόπους».

robert de niro 2

Λίγο αργότερα, όπως αναφέρει το περιοδικό ο Robert De Niro βούρκωσε και παραδέχτηκε «Με πιάνουν οι συναισθηματισμοί μου, γιατί κληρονόμησα το όνομα του πατέρα μου, αλλά κατάφερα να γίνω πιο γνωστός από εκείνον».

robert de niro

Διαβάστε ακόμα:

Παίκτης του YFSF δήλωσε: «Υπήρξα δακτυλοδεικτούμενος, έλεγαν ότι είμαι gay»

Οι gay από τη Βρετανία ετοιμάζονται για «απόβαση» σε Μύκονο και Λέσβο

Πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιός παραδέχεται: «Ήθελα gay σχέση»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store