Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ανέβασε φωτογραφίες με τη Συνατσάκη ως φόρο τιμής στον Λίντμπεργκ

Ως γνωστόν, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης έχει ένα δεύτερο πάθος πέραν την υποκριτικής κι αυτό είναι η φωτογραφία. Αυτή την περίοδο μπορεί να ετοιμάζεται για τη Μουρμούρα, αλλά και για την παράσταση Του Κουτρούλη Ο Γάμος, αλλά ο θάνατος του Πίτερ Λίντμπεργκ του έδωσε την ευκαιρία να στρέψει το μυαλό του στη φωτογραφία.

Αν έχει παρατηρήσει κάποιος το προφίλ του ηθοποιού στο Instagram, οι φωτογραφίσεις που κάνει σε διάφορα πρόσωπα έχουν ως βάση την τεχνική του φωτογράφου που πέθανε προχθές.

Γι΄αυτό θέλησε να τον τιμήσει αναρτώντας μερικές φωτογραφίες από το αρχείο του με πρόσωπα που φωτογράφισε στο παρελθόν, ανάμεσα στις οποίες βρισκόταν και η  η Μαίρη Συνατσάκη, καθώς και η καλή της φίλη, Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ο Χατζηαγγελάκης την είχε φωτογραφίσει αρκετές  φορές και σε κάποιες περιπτώσεις σε πιο αποκαλυπτικές πόζες. Όπως η πρώτη από τις δύο φωτογραφίες, όπου η Συνατσάκη φορά ένα ανοιχτό παλτό κι από μέσα είναι με τα εσώρουχα. Σε παρόμοια λογική και η Ντορέττα που έχει ανοιχτό πουκάμισο.