Η αυστραλιανή παροικία στο Χόλιγουντ είναι μεγάλη και όλοι τους χρησιμοποίησαν τη δύναμη που απέκτησαν από τη δουλειά τους για να προτρέψουν τον κόσμο να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο την Αυστραλία. Μετά από δύο μήνες με νέες εστίες πυρκαγιάς και πολλαπλά μέτωπα επιχειρήσεων, η Αυστραλία θρηνεί και μαζί της θρηνεί όλος ο πλανήτης για την απώλεια τεράστιων εκτάσεων και τεράστιων πληθυσμών πανίδας.

Αρκετοί διάσημοι Αυστραλοί θέλησαν να παρακινήσουν τον κόσμο να βοηθήσει μέσα από τα social media τους. Ο Κιθ Έρμπαν, Αυστραλός και μόνιμος κάτοικος μαζί με τη Νικόλ Κίντμαν, ανακοίνωσε ότι κάνει δωρεά 500.000 δολαρίων στην πυροσβεστική δύναμη της Αυστραλίας και παρέθεσε συνδέσμους, όπου μπορεί ο καθένας να συνεισφέρει.

Το ίδιο έκανε και η νεαρή Αυστραλή Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία με ένα βίντεο στο Instagram μοιράστηκε φωτογραφίες της από την ομορφιά που είχε ο τόπος της πριν καταστραφεί από τις φωτιές και έβαλε σε link μερικά fundraisings.

Η Σελέστε Μπάρμπερ είναι αυτή που έκανε την μεγαλύτερη διαφορά ως τώρα. Η γνωστή και επιτυχημένη κωμικός της Αυστραλίας ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες διαδικτυακό έρανο και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει πάνω από 20 εκατομμύρια δολάρια.

View this post on Instagram

My mother in law. Joy Robin.

A post shared by Celeste Barber (@celestebarber) on

Τέλος, η Ίγκι Αζίλια που γεννήθηκε στο Σίδνεϊ και μεγάλωσε στη Νέα Νότια Ουαλία, ανάρτησε μια φωτογραφία της από το νοσοκομείο για κοάλα που υπάρχει στην περιοχή και μέσα από τα stories ενημέρωσε για το πώς μπορεί ο καθένας να βοηθήσει. Στον έρανο που έχει ξεκινήσει στο GoFundMe έχει συγκεντρώσει ως τώρα σχεδόν 170.000 δολάρια που θα πάνε αποκλειστικά στην διάσωση του πληθυσμού των κοάλα.