Ο γοητευτικός Στηβ Μιλάτος σπάνια δίνει συνεντεύξεις, αλλά όταν το κάνει φροντίζει να μοιράζεται πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες μαζί μας. Μιλώντας στο δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου, προέβη σε σημαντικές αποκαλύψεις σχετικά με την περίοδο που συνεργάστηκε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, στο πλαίσιο της εκπομπής Σπίτι μου Σπιτάκι μου.

Συγκεκριμένα, αποτελεί μία πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση που καταγγέλλει πως ναι μεν αντιμετώπισε αρκετές δυσκολίες το διάστημα αυτό, αλλά δεν οφείλονται στην Κωνσταντίνα: «Ούτε εγώ ήμουν ικανοποιημένος, ούτε αυτή ήταν ικανοποιημένη από εμένα, οπότε καλύτερα ήταν που έληξε. Δεν θα το ρίξω όμως στην Κωνσταντίνα, όπως δεν το έχω ρίξει στην Κωνσταντίνα. Υπήρχαν και προβλήματα με την παραγωγή και με κάποιους από το πάνελ. Γενικά είχα κάποια αρκετά προβλήματα, γιατί όταν εγώ πήγα στην εκπομπή, δεν ήξερα. Δεν είχα ξαναπάει σε εκπομπή, να ξέρω να στήσω εκπομπή. Εγώ πίστευα ότι θα μπορούσα να κάνω τα θέματα και από το σπίτι μου. Γιατί είναι και το modeling. Μισοβδόμαδα εγώ έφευγα. Που να ήξερα ότι θα πρέπει να πηγαίνω 5 φορές την εβδομάδα; Ποιος μου το είπε αυτό στην αρχή;» αναρωτιέται το μοντέλο.

Δε δίστασε μάλιστα να αναφερθεί και σε ένα άλλο περιστατικό που είχε σχολιαστεί ποικιλοτρόπως νωρίτερα αυτή τη σεζόν από τα τηλεοπτικά πάνελ. Ειδικότερα, οι πρώην συνεργάτιδες της εκπομπής, Νάνσυ Παραδεισανού και Φλορίντα Πετρουτσέλι, μετά το λήξη της, διέψευσαν πως ήταν φίλες με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Δεδομένης της γενικότερης εντύπωσης που επικρατούσε πως οι 3 τους περνούσαν αρκετό χρόνο μαζί και εκτός δουλειάς, ο Στηβ Μιλάτος σχολίασε καυστικά: «Αυτό λέγεται λίγο «οχιά». Οχιά είναι το φίδι που το φιλάς το χειμώνα και το καλοκαίρι σε δαγκώνει. Θα σε φάει το καλοκαίρι το φίδι, γιατί βγαίνει. Φεύγει από τη ζέστη, μπαίνει σε χειμερία νάρκη, έρχεται κοντά σου να το προστατεύσεις και μετά το καλοκαίρι σε δαγκώνει. Οπότε έκαναν αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται όσο ήταν στην εκπομπή να είναι «Κωνσταντίνα μου, φίλη μου», τα μοιραζόντουσαν όλα και μηνύματα και πάμε για καφέ και σε παραστάσεις και ξαφνικά όταν τελειώνει η εκπομπούλα και τη διώχνουν «εγώ δεν ήμουν ποτέ φίλη μαζί της». Αυτό λέγεται κοιτάμε λίγο τον απαυτό μας. Το λέω και για τις δύο. Γιατί η Κωνσταντίνα ήταν φίλη τους και το ένιωθε ότι ήταν φίλη τους. Δεν είχε τι να κερδίσει από αυτές.»

Όσον αφορά τις κακές γλώσσες που θέλουν την Κωνσταντίνα υπεύθυνη για πολλές απoλύσεις συνεργατών της, είπε: «Δεν παρατήρησα να απολύει κάποιον. Προσωπικά για αυτό, για πράγματα που δεν γνωρίζω, δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη». Τέλος, μίλησε και για τη μεγάλη αλλαγή του προφίλ της μετά τη συμμετοχή της στο reality επιβίωσης: «Η Κωνσταντίνα στο Survivor, καμία σχέση. Ήταν σαν να έχει αλλάξει σελίδα στη ζωή της. Σαν να είδε το Άγιο Φως και ξαφνικά ξύπνησε. Εγώ προτιμώ την Κωνσταντίνα την οποία γνώρισα πριν μπω στην εκπομπή. Που την είχα γνωρίσει στη Ρόδο. Πιο αθώα, πιο σεβαστή και πιο low profile.»