Το 2019 θα το θυμάται σε όλη της τη ζωή. Μόλις σε ηλικία 24 ετών κατάφερε να συμμετέχει σε ένα από τα καλύτερα θρίλερ της δεκαετίας, το Midsommar, αλλά και να πρωταγωνιστεί στο reboot του θρυλικού Μικρές Κυρίες, με την Γκρέτα Γκέργουιγκ να την σκηνοθετεί και την Μέριλ Στριπ στο καστ. Θα μπορούσε κάποιος να πει πως αυτά αρκούν για να σου δώσουν κίνητρο για τη συνέχεια της καριέρας σου, όμως η Φλόρενς Πιου πέτυχε και το ύψιστο από νωρίς.

Στις υποψηφιότητες των Όσκαρ που ανακοινώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας, η Πιου ήταν μια από τις πέντε υποψήφιες για το Β΄Γυναικείο, για την ερμηνεία της στο Little Women.

Όσκαρ 2020: Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για την 92η απονομή – 11 υποψηφιότητες το Joker, 10 το Irishman και το 1917

Πάντοτε έχει ενδιαφέρον το πού βρίσκονται οι άνθρωποι όταν ακούνε το όνομα τους και η Φλόρενς Πιου έβγαλε από την αγωνία τους ακόλουθους της. Η 24χρονη ήταν στο κρεβάτι της και περίμενε να ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες και μιλούσε στο τηλέφωνο όταν άκουσε το όνομα της και φυσικά ούρλιαξε από χαρά, όπως φαίνεται στη δεύτερη φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram.

Εκείνη τη στιγμή βέβαια, πάνω στον ενθουσιασμό, φάνηκαν περισσότερα πράγματα στη φωτογραφία και η Πιου κάλυψε τα επίμαχα με δύο emoji αβοκάντο.