Ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρέτισε όλους τους θαμώνες του Τσαντιριού του, όπως μόνο αυτός γνωρίζει.

Για μία ακόμη χρονιά η εκπομπή του χάρισε άφθονο γέλιο και όμορφες στιγμές. Το ίδιο συνέβη και στην χθεσινή, με τα βίντεο που είχαν ετοιμάσει οι ιθύνοντες της εκπομπής, να κλέβουν την παράσταση. Ο Λάκης λοιπόν, αφού επανήλθε από διαφημιστικό διάλειμμα, πήρε το μικρόφωνο και ανέφερε: «Ποτέ δεν λέω τι θα κάνω του χρόνου. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα κάνω του χρόνου».

Το Τσαντίρι λοιπόν δεν είναι βέβαιο πως θα ανανεώσει το ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό για τη νέα σεζόν. Ωστόσο ο Λάκης Λαζόπουλςο φρόντισε με έντονη συγκίνηση να κάνει τις κατάλληλες ευχαριστίες προς όλους όσους βοήθησαν στην εκπομπή, αναφέροντας παράλληλα και φίλους του με τα νέα βήματά τους.

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στον πόλεμο που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα και λίγο μετά έκανε ένα ευχάριστο διάλειμμα με την είσοδο του Κώστα Βουτσά στο πλατό. «Νομίζω δεν έχω ξαναδεχθεί τέτοιο πόλεμο…Εντάξει τον καταλαβαινω δικαιολογημένα, αλλά έχω μάθει από τον πατέρα μου ότι τα δέντρα πρέπει να μένουν όρθια μετά απο καταιγίες, κι εγώ έχω μάθει να μένω όρθιος», ανέφερε χαρακτηριστικά πριν την είσοδο του μεγάλου ηθοποιού.

Λίγο αργότερα και μετά από απολαυστικούς διαλόγους, ο Λάκης αποχαιρέτισε οριστικά το κοινό, φροντίζοντας λίγο πριν τους τίτλους τέλους να κάνει και συγκινητική αναφορά στην μητέρα του.