Δύσκολες καταστάσεις φαίνεται πως βιώνουν ο Φίλιππος Πλιάτσικας με τη σύζυγό του Νάντια Σπηλιωτοπούλου όσον αφορά στην προσωπική τους ζωή. Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει και μια κόρη, 12 ετών σήμερα, φαίνεται πως όχι μόνο χωρίζει, όπως έχει γραφτεί στο παρελθόν, αλλά λύνει και τις διαφορές του μέσω δικαστικής οδού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η ηθοποιός και πρώην παρουσιάστρια προχώρησε την Παρασκευή 3 Αυγούστου στην κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων ενάντια στον τραγουδιστή.

Οι δυο τους συναντήθηκαν την περασμένη Τετάρτη στον δεύτερο όροφο του κτιρίου 5 της Ευελπίδων, όπου συζητήθηκε ενώπιον της πρωτοδίκη Κυριακής Γάλλιου η υπ’ αριθμόν 78026 αίτηση προσωρινής διαταγής που κατέθεσε η ηθοποιός, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως όταν βγήκαν οι δυο τους από το γραφείο της δικαστικής λειτουργού η Νάντια Σπηλιωτοπούλου είχε την πρόθεση να μιλήσει στον επί χρόνια σύζυγό της, Φίλιππο Πλιάτσικα, εκείνος όμως τράπηκε σε φυγή κάνοντας κατανοητό πως δεν θέλει πλέον καμία επαφή μαζί της.

Η δικαστής έκανε εν μέρει δεκτή την αίτηση της ενάγουσας, αλλά το επόμενο επεισόδιο της δικαστικής διαμάχης θα λάβει χώρα το φθινόπωρο στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, όπου θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του τραγουδιστή.

Η κρίση στη σχέση τους όλα δείχνουν πως δεν ξεκίνησε πρόσφατο. Να θυμηθούμε τις δηλώσεις του Φίλιππου Πλιάτσικα και της Νάντιας Σπηλιωτοπούλου σε συνέντευξή τους στο Πρω1νό το 2014. «Είναι δύσκολο να συνεργαζόμαστε, είμαστε πολύ ακραίοι και οι δυο. Ένα ζευγάρι δεν πρέπει ποτέ να μπλέκει τη δουλειά με την προσωπική του ζωή. Το σπίτι πάντοτε πρέπει να μένει εκτός δουλειάς. Μας τα έχει φέρει έτσι η ζωή και έχουν συναντηθεί οι δρόμοι μας» ανέφερε η παρουσιάστρια ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως δεν ήθελαν να αποκτήσουν δεύτερο παιδί.

Ενώ ο τραγουδιστής απάντησε για τις φήμες περί χωρισμού που υπήρχαν: «Πραγματικά, δεν θα ήθελα να κάνουμε κουβέντες για αυτά τα πράγματα. Δεν έχουμε δημοσιοποιήσει τίποτα από την προσωπική μας ζωή και ούτε τώρα θα το κάνουμε. Ζούμε σε μια εποχή ακραίου κανιβαλισμού, το πώς θα τη διαχειριστούμε είναι θέμα προσωπικό».