Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερις δεκαετίες από τη μέρα που ο Sylvester Stallone υποδύθηκε για πρώτη φορά τον γνωστό σε όλους μας, Ράμπο

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε στο Φεστιβάλ των Καννών, προκειμένου να παρουσιάσει τη νέα εκδοχή του Ράμπου η οποία είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει και την τελευταία ταινία της καριέρας του.  Ο λόγος για την ταινία: «Rambo V: Last Blood», το πέμπτο μέρος της θρυλικής ταινίας.

Όταν ο 73χρονος αστέρας του Hollywood, ανέβηκε στη σκηνή, προτίμησε να χαιρετήσει το κοινό του λέγοντας απλά ένα «Υο».

Στη συνέχεια όμως έκανε μια εκτενή αναφορά στον ήρωα που τον καθιέρωσε στον χώρο της υποκριτικής λέγοντας: «Σε κάθε ταινία, ο Rambo δεν πηγαίνει ποτέ σπίτι, βγαίνει στη ζούγκλα ή στο Αφγανιστάν. Στο νέο, έρχεται σπίτι, αλλά κατά κάποιο τρόπο δεν φτάνει ποτέ. Είναι εκεί, αλλά δεν είναι. Όλη η ιστορία είναι χτισμένη γύρω από αυτό. Μόλις περπατήσει έξω από την πόρτα του, δεν έχει πλέον έλεγχο. Ο κόσμος τον ελέγχει», δήλωσε ο Stallone μεταξύ άλλων και συνέχισε αποκαλύπτοντας μερικές λεπτομέρειες για όσα πρόκειται να δούμε στην ταινία: «Η ιστορία ξεκινάει σε μια τη θύελλα, μια φρικτή καταιγίδα. Προσπαθεί να διασώσει ανθρώπους. Υπάρχει μια πλημμύρα. Ένας τύπος ανεβαίνει με άλογο, εθελοντικά για να σώσει τους ανθρώπους. Εξακολουθεί να έχει τύψεις των επιζώντων πολέμου και πως θα μπορούσε να σώσει τους φίλους του στο Βιετνάμ. Αποτέλεσμα της μετατραυματικού στρες. Δεν έζησε εύκολα.. Έχει ένα όμορφο ράντσο, αλλά ζει κρυμμένος. Έχει υιοθετήσει μια οικογένεια ενώ ο πατέρας του έχει πεθάνει. Η οικονόμος του είναι 70 ετών και έχει μια εγγονή. Είναι ο δεύτερος πατέρας της» αποκάλυψε ο Σταλόνε για την πλοκή της ταινίας.