Ένας καλλιτέχνης που έχει κερδίσει εδώ και χρόνια την αποδοχή του κόσμου. Ο λόγος για τον Βασίλη Δήμα, έναν τραγουδιστή και δημιουργό που έγινε γνωστός από τις συνεργασίες του με τον Νότη Σφακιανάκη και εν συνεχεία, πέταξε ακόμα πιο ψηλά!

Πριν λίγα χρόνια απέδειξε στον εαυτό του αλλά και στο κοινό πως η παρουσία του στην βιομηχανία της μουσικής μόνο τυχαία δεν είναι, καθώς μέχρι σήμερα έχει υπογράψει μεγάλες επιτυχίες για τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της δισκογραφίας.

Έχει στο ενεργητικό του 15 πλατινένιους και διπλά πλατινένιους καθώς και 2 χρυσούς δίσκους ως δημιουργός.
Έχουν ερμηνεύσει τραγούδια του πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες όπως: Ν.Σφακιανάκης, Σ.Γονίδης, Αντύπας, Ν.Μακρόπουλος, Ν.Οικονομόπουλος, Σ.Ρόκκος, Χ.Μενιδιάτης, Δ.Σχοινάς, Κ.Γαρμπή, Γ.Αλκαίος, Γ.Μάης κ.α.

Ο Βασίλης Δήμας βλέπει σε  πολλές εμφανίσεις του, αναγνωρισμένους τραγουδιστές να τον τιμούν με την παρουσία τους, όπως ο Αντύπας, ο Νίκος Μακρόπουλος, ο Χρήστος Δάντης, ο Γιώργος Μάης, o Kώστας Καραφώτης, αλλά και άνθρωποι της τηλέορασης, όπως η Ρούλα Κορομηλά.

antipas-makropoulos-mais-dimas

dantis1

koromila2

Εκτός από τις πετυχημένες εμφανίσεις του, μας παρουσιάζει το δικό του τραγούδι. Την παραγωγή υπογράφει ο Αντρέας Γιατράκος, κυκλοφορεί από την Sonar Music και από τις πρώτες ημέρες της κυκλοφορίας του, έχει καρφωθεί στις πρώτες θέσεις στο ραδιοφωνικό airplay όλης της Ελλάδας.

Διαβάστε ακόμα:

Νότης Σφακιανάκης: «Παντελίδη δεν θα γίνεις ποτέ Σφακιανάκης»

Νότης Σφακιανάκης: Γιατί χαρακτηρίζει shows τύπου The Voice φασισμό