Η Φαίη Σκορδά γεννήθηκε στο Κιλκίς και έχει καταγωγή από τα Άνω Πορόια Σερρών. Σπούδασε Κριτικός της Τέχνης στη Μπολόνια της Ιταλίας και έκανε μεταπτυχιακό στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Τόσο κατά τις σπουδές της στην Ιταλία, όσο και μετέπειτα στην Ελλάδα, εργάστηκε στο χώρο της μόδας ερασιτεχνικά, λαμβάνοντας μέρος σε φωτογραφήσεις για καλλυντικά, επιδείξεις μόδας κλπ.
Η πρώτη της επαφή με την τηλεόραση ήταν μόλις γύρισε από τις σπουδές της και έκανε την πρακτική της στη Δημοτική Τηλεόραση της Θεσσαλονίκης. Λίγους μήνες αργότερα μετέβη στο Μακεδονία Tv όπου ανέλαβε την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής, Καλημέρα.
Το Σεπτέμβριου του 2006 κατέβηκε στην Αθήνα και έγινε αμέσως γνωστή στο ευρύ κοινό αφού παρουσίαζε τη μεσημεριανή εκπομπή του Alter, Πολύ μπλα μπα. To 2010 πήρε μεταγραφή στο Mega και μέχρι σήμερα παρουσιάζει μαζί με τον σύζυγό της, Γιώργο Λιάγκα, την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, Πρωινό mou.
Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας παντρεύτηκαν στις 20 Ιουνίου 2010 ενώ στις 19 Απριλίου 2011 γεννήθηκε ο γιος τους, Γιάννης.

Fun Facts

  1. Αγαπημένο της κατοικίδιο είναι οι γάτες
  2. Στην Αθήνα την έφερε η Ζήνα Κουτσελίνη η οποία είχε αντιληφθεί το ταλέντο της και ήθελε να την προωθήσει και να την κάνει γνωστή και στο Αθηναϊκό κοινό
  3. Έχει αδυναμία στο κόκκινο κραγιόν και τα κολάν. Τα πόδια της θεωρούνται το σήμα κατατεθέν της!
  4. Το σύζυγό της τον γνώρισε σε γύρισμα τηλεοπτικής εκπομπής και στην αρχή υπήρχε μεγάλη κόντρα και αντιπάθεια μεταξύ τους
  5. Θέλει πολύ να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά μέχρι στιγμής δεν της έχει δοθεί η ευκαιρία

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ONOMA
Φαίη Σκορδά
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
09-02-1980
ΖΩΔΙΟ
Υδροχόος
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ
Κιλκίς