Η Φαίη Σκορδά κατά τη διάρκεια της σημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής στον ΑΝΤ1, Το Πρω1νό, μίλησε πρώτη φορά on air για τις φήμες που κυκλοφορούσαν το τελευταίο διάστημα και την ήθελαν να έχει υποβληθεί σε μια σειρά από πλαστικές επεμβάσεις.

Αφορμή στάθηκε η πρόσφατη συνέντευξή της Μελίνας Ασλανίδου που μίλησε για την σωματική βία που έχει δεχτεί και την κατάθλιψη και τις πλαστικές επεμβάσεις, υποστηρίζοντας πως δεν έχει κάνει καμία στο περιοδικό Εγώ.

Αμέσως μετά από αυτό, η Φαίη Σκορδά είπε: «Μη με κοιτάτε παιδιά. Εμένα αυτό πάλι που έλεγαν ότι έκανα πλαστική στο πρόσωπο και τη μύτη», με τον Γιώργο Λιάγκα να συμπληρώνει: «Φαίη να πεις την αλήθεια, ότι έχεις κάνει πλαστική στη μύτη, στα ζυγωματική, στο μέτωπο, έχεις κάνει προσθετική μαλλιών», με την ίδια να τονίζει: «Παιδιά γιατί εγώ; Όλα εγώ».

Αμέσως μετά η ίδια παραδέχτηκε πως δεν έχει πειράξει τη μύτη της, αποκαλύπτοντας: «Είχαμε ανεβάσει με το μακιγιέρ μου το Γιάννη Σίσκο μια φωτογραφία που λίγο είχαμε κάνει μια φωτοσκίαση, ένα ρετούς, ενώ την επόμενη ημέρα είχαμε ανεβάσει μια κανονική».

Με τον τρόπο αυτό η παρουσιάστρια έβαλε τέλος σε όσα ακούγονταν το τελευταίο διάστημα.

Δείτε όλα όσα δήλωσε η παρουσιάστρια στο video που ακολουθεί: