Η μητέρα της Εύης Φραγκακη είχε τα γενέθλια της και έγινε 69 χρονών. Η όμορφη δημοσιογράφος για την ημέρα των γενεθλίων της δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία γλυκιά φωτογραφία των 2 τους μέσω της οποίας της εύχεται.

«Είναι η μαμά, που είναι βέβαιη πως έμεινα νηστική όλη μέρα, κάθε μέρα. Είναι η μαμά, που ξέρει γιατί κρύωσα, αφού «έχει αλλάξει ο καιρός κι εγώ κυκλοφορώ με τα καλοκαιρινά». Είναι η μαμά, που κάνει διανομή τάπερ στις κόρες της, «γιατί επιτέλους τα παιδιά πρέπει να φάνε και λίγα φασολάκια». Είναι η μαμά – δασκάλα, που στα καλά καθούμενα θα ζητήσει να κλίνω ένα αρχαίο ελληνικό ρήμα σε όλους τους χρόνους, έτσι, γιατί μπορεί. Είναι η γνήσια Ελληνίδα μάνα, που πάντα τα ξέρει όλα καλύτερα από όλους μας, εννοείται, σαν τη μαμά των σήριαλ! Είναι, όμως, και η μαμά, που είναι πάντα εκεί, ακόμα και αν της γκρινιάζω. Και είναι πάντα εκεί, να βάλει πλάτη, όταν νιώσει ότι είμαστε στα δύσκολα. Η μαμά μου μεγαλώνει και είναι ασταμάτητη και ζωηρή! Και τη χαιρόμαστε και, στην πραγματικότητα, δε θέλουμε ποτέ να αλλάξει τίποτα! Χρόνια πολλά, μαμά μου! Να ζεις χαρές και να γελάς!» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτηση της παρακάτω:

View this post on Instagram

Είναι η μαμά, που είναι βέβαιη πως έμεινα νηστική όλη μέρα, κάθε μέρα. Είναι η μαμά, που ξέρει γιατί κρύωσα, αφού «έχει αλλάξει ο καιρός κι εγώ κυκλοφορώ με τα καλοκαιρινά». Είναι η μαμά, που κάνει διανομή τάπερ στις κόρες της, «γιατί επιτέλους τα παιδιά πρέπει να φάνε και λίγα φασολάκια». Είναι η μαμά – δασκάλα, που στα καλά καθούμενα θα ζητήσει να κλίνω ένα αρχαίο ελληνικό ρήμα σε ολους τους χρόνους, έτσι, γιατί μπορεί. Είναι η γνήσια Ελληνιδα μάνα, που πάντα τα ξέρει όλα καλύτερα από ολους μας, εννοειται, σαν τη μαμα των σήριαλ! Είναι, ομως, και η μαμά, που είναι πάντα εκεί, ακομα και αν της γκρινιάζω. Και είναι πάντα εκεί, να βάλει πλάτη, όταν νιώσει ότι είμαστε στα δύσκολα. Η μαμά μου μεγαλώνει και είναι ασταμάτητη και ζωηρή! Και τη χαιρόμαστε και, στην πραγματικότητα, δε θελουμε ποτε να αλλάξει τίποτα! Χρόνια πολλά, μαμά μου! Να ζεις χαρές και να γελάς! > • • • #mymomrocks #birthdaygirl #happybirthday #fulfilled #loveandlight #orginalcharacter #evyfragaki #myMIA #athens #greece

A post shared by Evy Fragaki (@evyfragaki) on