Απίστευτες στιγμές σήμερα στο Πρω1νό. Ο Άρης Καβατζίκης φάνηκε να βγαίνει από τα ρούχα του με τις αντιδράσεις των συνεργατών του στις δηλώσεις του Αντώνη Ρέμου και του Νότη Σφακιανάκη. Ο πρώτος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον συνάδελφό του και το ίδιο έκανε και ο δεύτερος, ειδικά μετά την πρόσφατη φωτογραφία που δημοσιεύτηκε.

«Διαφωνώ σε όλα όσα λέει ο Νότης Σφακιανάκης αλλά εδώ βγαίνει από πάνω. Ο Ρέμος πριν είπε ότι διαφωνεί με το Σφακιανάκη για τον τρόπο σκέψης του τραγουδιστή», είπε από την πλευρά της η Σοφία Τουντούρη, η οποία είχε έναν έντονο διάλογο νωρίτερα με τον Άρη.

Τότε ο δημοσιογράφος πήρε το λόγο και είπε: «Τώρα είναι ευχαριστημένος ο Αντώνης Ρέμος που τον διόρθωσε ο Νότης Σφακιανάκης; Άρα ο Αντώνης Ρέμος διορθώθηκε από το Νότη Σφακιανάκη; Δεν μπορώ να το δεχτώ…»

Εν συνεχεία η ομάδα της εκπομπής προσπάθησε να ηρεμήσει το κλίμα, εξηγώντας πως το να συζητήσουν δύο άνθρωποι με διαφορετικές απόψεις και να τα βρουν δεν είναι κακό.

«Εμένα δεν με νοιάζει γιατί το όνειρο ζωής μου είναι να ανοίξω τσιπουράδικο στα Ζαγοροχώρια. Επομένως επειδή δεν θα σας βλέπω για πολύ καιρό δεν με νοιάζει να πω την αλήθεια. Εσείς δεν λέτε την αλήθεια! Αυτοί οι δύο άνθρωποι προσέβαλαν ο ένας τον άλλο ενώπιον του κοινού και ξαφνικά και οι δύο είναι μεγάλοι καλλιτέχνες που αναγνωρίζουν ο ένας τον άλλο. Γιατί να το φάω αυτό το παραμύθι;», είπε εξοργισμένος ο Άρης Καβατζίκης.

Δείτε τι συνέβη στον αέρα της εκπομπής.