Στο «Πρωινό» φιλοξενήθηκε το πρωί της Δευτέρας η Χρύσα Ρώπα. Κι ενώ όλα κυλούσαν ευχάριστα ανάμεσα στη γνωστή ηθοποιό και τους δύο παρουσιαστές, μια ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα πυροδότησε τον εκνευρισμό της καλεσμένης.

Ο οικοδεσπότης της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής θέλησε να την ρωτήσει σχετικά με τον πρώην σύζυγό της, με την Χρύσα Ρώπα να είναι κατηγορηματικά αρνητική στο να απαντήσει: «Όχι όχι δε θα το συζητήσουμε καθόλου παιδιά!

«Έκανε μια δήλωση που εμένα μου άρεσε, που είπε ότι αν δεν υπήρχε στη ζωή μου η Χρύσα Ρώπα, δεν ξέρω τι θα ήμουν. Είναι ωραίο ένας άντρας, ό,τι και να έχει συμβεί να αναγνωρίζει τη σημαντικότητα της γυναίκας δίπλα του», συνέχισε, τότε, ο Γιώργος Λιάγκας και η κωμική ηθοποιός απάντησε: «Τον ευχαριστώ πολύ. Πάμε παρακάτω. Κοίταξε να δεις η θέση μου είναι πάρα πολύ λεπτή. Με αυτόν τον άνθρωπο έχω ένα παιδί. Ακριβώς αυτό σου έλεγα πριν δύο λεπτά Δε θέλω να θίξω το παιδί μου. Δε θέλω να «αγγίξω» κάτι που δε θα ήθελε το παιδί μου».

Ωστόσο, ο παρουσιαστής εξακολούθησε στο ίδιο θέμα, λέγοντας: «Εσένα σου άρεσε αυτή η δημόσια δήλωση του Λάλα;».

«Λιάγκα μου! Είμαι σαφής. Είπα τον ευχαριστώ πάρα πολύ! Μην τα πάρω τώρα! Παντρεύτηκα με την κοιλιά στο στόμα. Δύο εβδομάδες πριν κάνω το γιο μου, με ένα φουστανάκι», είπε με εκνευρισμό η Χρύσα Ρώπα και κατέληξε: «Σε συμπαθώ πάρα πολύ. Εσύ δε με συμπαθείς. Δεν μπορεί να μας συμπαθούν όλοι οι άνθρωποι. Τι να κάνουμε τώρα.» που προκάλεσαν τα καρφιά της ηθοποιού: «Άμα λες κάτι που δε μου αρέσει. Βεβαίως βγαίνω έξω και το λέω. Τι θα πει δεν σε συμπαθώ; Δηλαδή τι θα έπρεπε όταν συμπαθούμε κάποιον ότι και να είναι να τον ακούμε; Να αυτοκαταστρέφεται;»

Δείτε όλο το διάλογο στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Σκληρή κριτική: «Σταμάτησα να βλέπω Σεφερλή με εντολή γιατρού. Ο Λιάγκας είναι καλύτερος ηθοποιός»

O Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε: «Όταν πήγα φαντάρος είχα μέσον»

Κατσούλης σε Ουγγαρέζο: «Είσαι μίζερος, γι΄αυτό σε άφησε ο Λιάγκας»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store