Η Εύη Βατίδου σήμερα το πρωί βρέθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών για… καφέ! Ή τουλάχιστον αυτό ισχύει σύμφωνα με τις αναρτήσεις της σε post και Instastory, στο λογαριασμό της η πρώην εστεμμένη.. «Γλυκές καλημέρες», έγραψε ενώ δημοσιοποίησε την τοποθεσία που βρίσκεται και στα hashtags έβαλε #καφεδάκι. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστός ο λόγος που η Εύη Βατίδου βρίσκεται στα δικαστήρια Αθηνών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Καλημερα σας…..#καφεδακι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evi Vatidou ? (@evivatidou_official) στις

Να θυμίσουμε πως η Εύη Βατίδου χθες το βράδυ έκανε ακόμα δυο αναρτήσεις στα social media μια εκ των οποίων αφορούσε στην επιστολή που έστειλε ο Αλέξης Κούγιας στα Μέσα ενώ η άλλη απεικόνιζε μια γεμάτη σακούλα σκουπιδιών.

«Πήρε θέση και ο μπαμπάς …Γράφει υπαγορεύει και οφείλετε να το διαβάσετε… Γιατί ο Αλέξης είναι μπαμπάς και είναι εδω . Και ο Αλέξης είναι και δικηγοράρα και Προεδράρα. Και είναι και από την Πετρούπολη και γω από το Νέο Ηράκλειο. Και είμαστε γονείς. Και ξέρει να παίζει ΜΠΑΛΑ.
Και όταν ο Αλέξης αρχίσει μπορεί να στείλει πολλά χαρτιά…», έγραφε στην ανάρτηση την οποία όμως κατέβασε σήμερα το πρωί. Στην ίδια ενέργεια προέβη και με την επόμενη ανάρτηση με τα σκουπίδια.

Ο ποινικολόγος θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του στα γεγονότα που έχουν διαδραματιστεί τις τελευταίες ημέρες και αφορούν στην κόρη του, στη σχέση της με το modeling και στις δηλώσεις της πρώην συζύγου του. Ο Αλέξης Κούγιας παρά το δεικτικό του ύφος στην επιστολή τόνισε πως «δεν επιθυμώ την οποιαδήποτε αντιδικία με την πρώην σύζυγό μου».

Λέτε στα δικαστήρια να έχουν καλό καφέ; Θα το μάθουμε σύντομα!