Η Εύη Ιωαννίδου μετά την αποχώρησή της από το GNTM και την εμφάνισή της «Στη Φωλιά των Κου Κου» απάντησε στα tweets των αναγνωστών για τη στήλη που έχει η εκπομπή.

Ανάμεσα σε άλλα tweets υπήρχαν και τα σχόλια της Ναταλίας Γερμανού. Η παρουσιάστρια  παρακολουθεί φανατικά το GNTM και δίνει το δικό της στίγμα σε κάθε επεισόδιο με τα σχόλια της στο twitter. Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της Εύης Ιωαννίδου, ανήμερα των γενεθλίων της, η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» έγραψε στo Twitter «Όχι στα γενέθλιά της ρε παιδιά. Έλεος κάπου».

«Ναταλία μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Πέρα από το ότι είσαι μια πολύ καταξιωμένη παρουσιάστρια για μένα, σε ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη. Τα βλέπω όλα να ξέρεις», σχολίασε η Εύη χωρίς όμως να ξέρει τι… ακολουθεί.

Ένας follower έγραψε στη Ναταλία πως η Εύη είναι διπρόσωπη με την παρουσιάστρια να απαντά: «Δεν ήταν διπρόσωπη η Εύη. Αντιπαθητική ναι, αλλά μόνιμα».

Διαβάζοντας λοιπόν και το επόμενο tweet της Ναταλίας η Εύη κατάλαβε πως την «πάτησε» και με το γνωστό της ύφος είπε: «Ναταλία μου πριν με υποστήριξες, τώρα γιατί μου το χαλάς;».

Δείτε το βίντεο