Έχει χρώμα, δεν είναι διάφανη γι’ αυτό ή την λατρεύεις ή δεν θες να τη βλέπεις. Η Ευγενία Μανωλίδου έχει καταφέρει να μην περνάει σε κανέναν απαρατήρητη και έχει δεχτεί κριτική γι’ αυτό.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό You δήλωσε: «Δεν ήταν κριτική αυτό που δέχτηκα, κακόβουλα σχόλια ήταν. Δεν ήταν κριτική για να γίνω καλύτερη, ήταν κακίες για να φύγω από το χώρο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Δεν το εξέλαβα ποτέ ως κριτική και δεν με έθιξε σε προσωπικό επίπεδο».

Δείτε ακόμη: Πάμε στου Άδωνι για καφέ: Η Ευγενία Μανωλίδου απαντάει στην επίθεση του Σταμάτη Κραουνάκη

Η μαέστρος μίλησε και για την τηλεόραση και όσα πήρε από αυτήν, πέρα από την αναγνωρισιμότητα: «Η τηλεόραση με δίδαξε πολλά. Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε. Με έφερε πολύ κοντά στον κόσμο και μπορώ πλέον πολύ πιο εύκολα και άμεσα να μοιράζομαι μαζί του τη  μουσική μου. Μου έδωσε αρκετά χρήματα ώστε να τακτοποιήσω όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες που δεν μπορούσα να καλύψω δουλεύοντας αποκλειστικά ως μουσικός. Δεν θεωρώ ότι βγήκα ζημιωμένη καλλιτεχνικά, γιατί δεν είχα καριέρα μουσική στην Ελλάδα. Αν είχα, μάλλον δε θα έκανα ποτέ τηλεόραση, δε θα χρειαζόταν. Εξάλλου, αν δεν είχε υπάρξει η τηλεόραση στη ζωή μου δεν θα μπορούσα να ονειρεύομαι συναυλίες και περιοδείες. Όχι ότι τώρα είναι εύκολο, αλλά τουλάχιστον μπορώ να ελπίζω».