Από τη Βένια Καραγιάννη,

Η Ευγενία Μανωλίδου πίσω από τις μουσικές σκηνές και τις τηλεοπτικές κάμερες είναι μια πολύ αφοσιωμένη μητέρα. Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, ο Αλέξανδρος και η Θεοδώρα, πλέον έχουν φύγει από το σπίτι και σπουδάζουν στο εξωτερικό, ενώ οι μικρότεροι, ο Περσέας και ο Αλκαίος, είναι αυτοί που γεμίζουν την οικεία Γεωργιάδη παιδικές φωνούλες και γέλια. Μιλώντας στο people, η μουσικός μιλά για τη στήριξη που είχε πάντα από το σύζυγό της στο μεγάλωμα των παιδιών, παρόλο που πάντοτε εκείνη περνούσε περισσότερες ώρες στο σπίτι, και εξηγεί γιατί δεν της αρέσει ο τίτλος «η κυρία του κυρίου».

Η σχέση σου με τα παιδιά και αυτές οι πιέσεις που είχες κυρίως με τη Θεοδώρα (σ.σ. που πέρασε μια πιο δύσκολη εφηβεία) επηρέασαν και τη σχέση σου με τον Άδωνι;

Η σχέση λόγω των παιδιών δεν άλλαξε, γιατί ο Άδωνις δεν περνάει πολύ χρόνο μαζί τους, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τη δύσκολη εφηβεία της Θεοδώρας δεν την πέρασε κι εκείνος. Είχε μεγάλη κατανόηση, γιατί εκεί θα μπορούσε να είχε κλονιστεί η σχέση μας. Εγώ ήμουν πολύ πάνω από το παιδί και για τρία χρόνια δεν πηγαίναμε πουθενά με τον Άδωνι Παρασκευή και Σάββατο, γιατί έβγαινε η μικρή κι εγώ έβγαινα μαζί της. Την πήγαινα, τη γύριζα πίσω, πολλές φορές την έψαχνα γιατί έχανε το κινητό της, έτρεχα στα πάρτι να τη βρω και έμπαινα μέσα να την ψάξω… Διάφορα! Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές τον έχω εγκαταλείψει λόγω των παιδιών, αλλά το εκτιμά. Ήξερε από την αρχή ότι τα παιδιά είναι πάνω από όλα.

Έχεις ονειρευτεί τον Άδωνι πρωθυπουργό και εσύ να είσαι η πρώτη κυρία;

Όχι, δεν μου αρέσουν οι τίτλοι. Ο Άδωνις έχει μια καλή και ανοδική πορεία σε αυτό που έχει επιλέξει, παρ’ όλα αυτά εγώ δεν θα ήθελα να είχε μπλέξει με την πολιτική. Το είχα πει, το ξέρει και ο ίδιος. Μου αρέσει πολύ περισσότερο όταν διδάσκει. Έχει φτιάξει μια σχολή από το 1994, την Ελληνική Αγωγή, όπου διδάσκει και αν τον ακούσεις θα τρελαθείς. Είχα πάει στη σχολή του ως μαθήτριά του, έτσι γνωριστήκαμε. Το κομμάτι της διδασκαλίας το βρίσκω πιο υγιές από την πολιτική, με την οποία εγώ δεν έχω καμία σχέση. Σκέψου ότι στα υπουργεία που έχει θητεύσει δεν έχω πάει ούτε μια φορά. Δεν μου αρέσει ο τίτλος «η κυρία του κυρίου». Είμαι μουσικός και θέλω να με λένε με το όνομά μου.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.