Από τη Βένια Καραγιάννη,

Η Ευγενία Μανωλίδου φωτογραφίζεται για το πρώτο τεύχος People του 2017 και μιλά για όλα.

Πώς ήταν η εφηβεία για τα μεγάλα σου παιδιά;

Η Θεοδώρα είναι αλήθεια ότι μου έβγαλε πολύ έντονη εφηβεία και ευτυχώς που εκείνη την περίοδο δεν ήμουν στην τηλεόραση και δεν έλειπα πολλές ώρες, γιατί μπορεί να είχαμε άσχημες καταστάσεις. Είχαμε πολλές συγκρούσεις. Τη μια μέρα σκοτωνόμασταν και την άλλη μέρα ήμασταν αγκαλιά. Ευτυχώς οτιδήποτε έκανε μου το έλεγε, ακόμα κι αν διαφωνούσα. Η αλήθεια είναι ότι ζορίστηκα πάρα πολύ εκείνη την περίοδο.

Είναι αλήθεια ότι είχε βγάλει κάποιες φωτογραφίες γιατί ήθελε να γίνει μοντέλο;

Όχι. Ήταν μια ιστορία όπου με μερικές φίλες της έκαναν πλάκα και τραβούσαν η μια την άλλη φωτογραφίες, τις οποίες ανέβασε στο facebook. Δεν μου άρεσε η δημοσιότητα που πήρε από κάποιους ανθρώπους της τηλεόρασης που έβγαλαν το θέμα στον αέρα χωρίς καν να με πάρουν ένα τηλέφωνο για να ρωτήσουν πρώτα. Το βρήκα χυδαίο και για αυτό έκανα εξώδικο, για να μην παίξουν ποτέ τα παιδιά μου πουθενά.

Πώς είναι τώρα το σπίτι που έχουν φύγει τα δύο μεγάλα παιδιά;

Πολύ άδειο. Είναι οι πρώτες γιορτές που λείπουν. Το μεγάλο σοκ ήταν όταν έφυγε η κόρη μου. Ξέρεις, πάντα δένεσαι με το παιδί που σε έχει περισσότερη ανάγκη και αυτό ήταν η κόρη μου. Ήταν πολύ θορυβώδης, χτυπούσε δυνατά ακόμα και τους διακόπτες, τραγουδούσε, μιλούσε φωναχτά στο τηλέφωνο. Το σπίτι κυριολεκτικά άδειασε όταν έφυγε κι αυτό είναι κάτι που δεν συνηθίζεται.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.