Σε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη προχώρησε η Εβελίνα Παπούλια στο TV Έθνος και αναφέρθηκε στους ρόλους αλλά και την καριέρα της.

Μιλώντας στον Αλέξη Μίχα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στα χρόνια της δόξας της με τους «Δύο Ξένους», την πορεία της στον χορό, αλλά και την δική της εμπειρία από τον χώρο της showbiz και όσα κρύβει.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το σκάνδαλο Weinstein και τη θύελλα αποκαλύψεων για σεξουαλικές παρενοχλήσεις καλλιτεχνών, η Εβελίνα Παπούλια εξομολογήθηκε τη δική της εμπειρία.

Η ηθοποιός εξήγησε πως έχει υπάρξει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης και σχολίασε: «Είμαι αντιδραστική και δεν ανέχομαι τέτοιου είδους καταστάσεις. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπήκε αμέσως στη θέση του. Από τότε δεν μου ξανασυνέβη».

«Με το που ξεκίνησα τη δουλειά κατάλαβα ότι ο χώρος θέλει μεγάλη προσοχή. Άλλο η πλάκα που μπορεί να γίνεται και άλλο το σοβαρό», αναφέρει η Εβελίνα Παπούλια που σχολίασε πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος ξεφτιλίστηκε στα μάτια της. «Ήταν αηδιαστικό. Δεν ήταν μικρός άνθρωπος σε ηλικία για να το γυρίσεις στην πλάκα, ήταν μεγάλος».