Η Ευαγγελία Αραβανή αδιαμφισβήτητα είναι μία από τις ωραιότερες γυναικείες παρουσίες της εγχώριας showbiz. Εξάλλου, έχει καταφέρει να κατακτήσει τον πολυπόθητο τίτλο, «Σταρ Ελλάς», παλαιότερα.

Αλήθεια, πώς να νιώθει άραγε μια τόσο όμορφη γυναίκα στο αντίκρισμα των πρώτων ρυτίδων. Η παρουσιάστρια όπως φαίνεται, δεν πανικοβάλλεται καθόλου. «Όχι, καθόλου. Εντάξει, ξέρω, μεγαλώσαμε, άρα θα τις δούμε τις ρυτιδούλες μας. Όμως μπορεί να ξυπνήσω και να δω ότι πάχυνα. Ή μία άλλη μέρα να με δω και να παρατηρήσω ότι δεν κοιμήθηκα καλά κι έχω κύκλους κάτω από τα μάτια μου. Βλέπω κατά καιρούς μικροπράγματα που δεν μου αρέσουν, αλλά οκ. Αν είχα κάποιο θέμα χοντρό, κάτι που δεν θα μπορούσα να συμβιβαστώ, τότε θα έμπαινα στη διαδικασία να το φτιάξω και να το διορθώσω», δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου.

Μάλιστα, συνέχισε αποκαλύπτοντας μας την σχέση της με τις πλαστικές επεμβάσεις, που όπως θα καταλάβετε είναι σχέση «τρόμου». Όπως εκμυστηρεύτηκε είναι κάτι που της προκαλεί φόβο, αλλά αν είχε σοβαρό πρόβλημα θα το έφτιαχνε: «Τις τρέμω, φοβάμαι, χάνομαι και μόνο στην ιδέα! Αν είχα έντονο πρόβλημα, θα το έκανα. Τώρα, όμως, δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάποιος σοβαρός λόγος. Καλά είμαι»!