Αν και η Eva Mendes και ο Ryan Gosling κατάφεραν να κρατήσουν κρυφό το γεγονός ότι περίμεναν παιδί σχεδόν μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης, η εκρηκτική λατίνα αποφάσισε να μιλήσει για πρώτη φορά για το 2 μηνών νεογέννητο κοριτσάκι τους.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ψηφιακό περιοδικό The Violet Files, αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο το ευτυχισμένο ζευγάρι αποφάσισε να ονομάσει το μωρό του Esmeralda Amada: «Ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι για το όνομα», εξήγησε η 40χρονη ηθοποιός, «και οι δύο λατρεύουμε το χαρακτήρα της  Esmeralda στο μυθιστόρημα του Βίκτορος Ουγκώ «Η Παναγία των Παρισίων» και απλά σκεφτήκαμε ότι είναι ένα όμορφο όνομα. Το μεσαίο της όνομα είναι  Amada, ήταν το όνομα της γιαγιάς μου. Σημαίνει «πολυαγαπημένη» στα ισπανικά».

Σχετικά με τη μητρότητα, η Eva Mendes τονίζει ότι σου ανοίγει τα μάτια. «Ο κόσμος πάντα μου έλεγε ότι ήταν δύσκολο. Αλλά έμαθα ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να είσαι το μωρό. Όλα είναι δύσκολα για εκείνη. Για παράδειγμα, εγώ έχω να κάνω εμετό από τη δεκαετία του ’90 κι εκείνη το έχει πάθει ήδη δύο φορές από τη στιγμή που ξεκίνησε αυτή η συνέντευξη. Η μητρότητα είναι πανεύκολη σε σύγκριση με το να είσαι το μωρό», ανέφερε.

Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling ανησύχησαν για το τι θα έκανε η δημοσιότητα στο μωρό τους και προσπάθησαν να κρατήσουν το γεγονός όσο κρυφό γινόταν: «Είτε μας αρέσει είτε όχι, η προστασία της ιδιωτική ζωής θα είναι πολύ δύσκολη για την Esmeralda. Πιστεύω ότι είναι άδικο, αλλή είναι η πραγματικότητα. Οπότε ο Ryan κι εγώ αποφασίσαμε από νωρίς να της δώσουμε όση περισσότερη ιδιωτικότητα μπορούσαμε. Και η εγκυμοσύνη μου ήταν η πρώτη ευκαιρία να το κάνουμε αυτό», κατέληξε η ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη:

Η Eva Mendes έγινε μητέρα και εμείς βρήκαμε τι κρύβει το νεσεσέρ της

Eva Mendes: Αναλύουμε το στιλ της ηθοποιού κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Baby boom: Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling έγιναν γονείς!

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store