Η Εύα Λάσκαρη έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην Άννα Ζηρδέλη και την εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10». Το μοντέλο και ηθοποιός αναφέρθηκε στο επώνυμο που την έκανε ευρέως γνωστή και της είχε δώσει ο Μιχάλης Ασλάνης.

«Δεν αποποιούμαι το όνομα Ευαγγελία Πελεκούδα. Το λέω και το φωνάζω και δεν έχω αλλάξει ούτε την ταυτότητα μου», είπε αρχικά εξηγώντας πώς έμεινε το «Λάσκαρη», ενώ παραδέχτηκε πως η κόρη της αείμνηστη ηθοποιού την είχε ρωτήσει σχετικά. «Είχα συναντηθεί με τη Λάσκαρη. Κάποια στιγμή, μου είχε πει η κόρη της “πως και έδωσες το όνομα της μητέρας μου”. Είναι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα για αυτή τη γυναίκα, την εκτιμώ, τη σέβομαι, την αγαπώ για όλα αυτά που έχει κάνει και αυτός ήταν και ένας λόγος για το όνομα», αναφέρει το πρώην μοντέλο.

Η συζήτηση πήγε και στο προσωπικό κομμάτι, με την Εύα να αποκαλύπτει πως είναι ευτυχισμένη, ενώ ο σύντροφός της Γιάννης Κουκουνάκης,της έκανε πρόταση γάμου! Βλέποντας μία ανάρτησή της στα social media πολλοί είχαν κάνει σχετικές υποθέσεις, μετ ην ίδια να δηλώνει: «Μετά τον χωρισμό ήρθαμε πιο κοντά και ερωτευτήκαμε. Είμαστε μαζί από αρχές του καλοκαιριού. Πήγαμε μαζί διακοπές. Έκανε και το λάθος να μου δώσει το δαχτυλίδι που δεν ξέρων αν είναι καλό ή κακό… Μου έκανε πρόταση γάμου ο γλυκούλης μου, ναι! Δεν ξέρω αν το σκέφτηκε, αλλά μου την έκανε».

Παρότι έχει τελειώσει υποκριτική, αντιμετωπίζεται ακόμη περίεργα λόγω του παρελθόντος της και των γυμνών της φωτογραφήσεων. «Εκτός του ότι προέρχομαι από έναν άλλο χώρο και ήθελα από μοντέλο να μπω στην τηλεόραση ως ηθοποιός, έχεις την ταμπέλα. Εκτός από αυτό, είχα και πολλά γυμνά στην πλάτη μου. Ακόμα πιο δύσκολο. Για τα γυμνά δεν έχω μετανιώσει, έχω μετανιώσει για τον αριθμό. Θα μπορούσα να είχα κάνει πιο λίγα. Μας πλήρωναν αρκετά καλά. Τότε υπήρχαν πολύ καλά λεφτά στη μόδα. Οι φωτογραφήσεις κυμαίνονταν από 5000-10.000 ευρώ. Όλες οι κοπέλες όταν έκαναν κάποιο εξώφυλλο αισθησιακό, έπαιρναν αυτά τα λεφτά», αποκάλυψε.

Δείτε το βίντεο.