Λίγες μόνο ημέρες μετά τη λήξη του θρίλερ με τις παρουσιάστριες του μεγάλου ελληνικού τελικού –μέχρι την τελευταία στιγμή όπως γνωρίζετε όλοι σας, παιζόταν αν η Μαίρη Συνατσάκη θα έπαιρνε τελικά την άδεια από τον ΑΝΤ1 και θα ήταν μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου στη σκηνή– ένα νέο επεισόδιο μόλις ήρθε για να αμαυρώσει τη λάμψη του θεσμού της Eurovision.

Η δισκογραφική εταιρία Polymusic, έστειλε σήμερα έγγραφο διαμαρτυρίας προς τη ΝΕΡΙΤ και τη διοργάνωση του τελικού για την ανάδειξη του τραγουδιού της Ελλάδας.

Σε αυτό, υποστηρίζει πως ουδέποτε κλήθηκε η ίδια –όπως οι υπόλοιπες δισκογραφικές εταιρείες- να υποβάλλει συμμετοχή με δικό της καλλιτέχνη για τη φετινή εκπροσώπηση της χώρας μας στην Αυστρία –μετά την περσινή σαρωτική νίκη της Conchita.

Συγκεκριμένα, ο διευθύνων σύμβουλος της δισκογραφικής εταιρίας Polymusic, απέστειλε ένα προειδοποιητικό έγγραφο προς τη διοίκηση της ΝΕΡΙΤ, με το οποίο, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του, αν η καλλιτέχνις που έχει στην dream team της, Αλεξάνδρα Κόνιακ, δεν συμμετάσχει τελικά στο διαγωνισμό για την εκπροσώπηση της χώρας μας.

Διαβάστε την επιστολή:

epistolh nerit etaireia mhnysh

Δείτε ακόμα:

Eurovision 2015: Αυτοί είναι οι παρουσιαστές και οι υποψήφιοι για τον ελληνικό τελικό

Eurovision 2015: Δείτε ποιος θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό

Eurovision 2015: Δείτε σε ποιον ημιτελικό και σε ποια θέση θα διαγωνιστεί η Ελλάδα

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store