Με… αναπάντεχο τρόπο εμφανίστηκε στο Happy Day, το πρωί της Τρίτης, ο Δημήτρης Σταρόβας, καθώς «έστησε» την Σταματίνα Τσιμτσιλή και δεν ήταν συνεπής στο ραντεβού τους!

«Ήρθε! Ήρθε!», αναφώνησε η παρουσιάστρια και προλόγισε την παρουσία του μουσικού, ο οποίος, όπως παραδέχθηκε, άργησε λόγω του πρωινού ξυπνήματος αλλά και της 24ωρης απεργίας στο μετρό που, για ακόμα μία φορά, έχει δημιουργήσει κομφούζιο στους δρόμους.

«Που να ξέρω εγώ τις απεργίες; Είπαμε 10.20 και είναι 10.35. Με απεργία. Ένα τέταρτο έχω στήσει μόνο καμιά γκόμενα που με ενδιέφερε και πάρα πολύ», είπε χαριτολογώντας ο Δημήτρης και, απαντώντας σε ερώτηση της Σταματίνας περί συνέπειας, συνέχισε: «δεν είμαι της συνέπειας! Βέβαια, υπάρχει και ένας μύθος, για να μην παρεξηγούμαι τώρα γιατί αυτά τα πληρώνεις με κάποιο τρόπο περίεργο. Δεν είναι τόσο κακό, γιατί η τηλεόραση το τόσο το κάνει τόσο. Δηλαδή, το ότι δεν πάω εγώ 2 ώρες πριν κάπου, που το θεωρώ χάσιμο χρόνου, σου λένε οι άλλοι “μα πως μπορείς και έρχεσαι 10 λεπτά πριν;”».

Λίγο πριν το τέλος της συνέντευξης, πάντως, ο μουσικός ήρθε σε δύσκολη θέση, καθώς η παρουσιάστρια τον ρώτησε για την κόντρα του Γιώργου Λιάγκα και του Γρηγόρη Αρναούτογλου.  «Δεν ξέρω, είναι και δύσκολη η θέση μου. Δεν συμφωνώ έτσι κι αλλιώς με όλο αυτό. Το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι δεν είναι επί τούτου. Δεν θα το έκανε ο Γρηγόρης αυτό. Αλλά είναι παρορμητικός και συναισθηματικός», απάντησε.