Από τη Γεωργία Τσίντζα,

Μια περιπέτεια με την υγεία του φαίνεται πως είχε τις προηγούμενες μέρες ο Τρύφωνας Σαμαράς. Συγκεκριμένα το βράδυ της Πέμπτης, ο γνωστός κομμωτής φαίνεται να πέρασε την πύλη του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, στο οποίο τον μετέφερε ασθενοφόρο.

Στο πλάι του βρισκόταν ο καλός του φίλος Βασίλειος Κωστέτσος που σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso ήταν και εκείνος που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Πιο αναλυτικά σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα την προηγούμενη Πέμπτη, Τρύφωνας Σαμαράς και Βασίλειος Κωστέτσος βρέθηκαν σε πάρτι γνωστού site ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στο σπίτι του σχεδιαστή. Εκεί ο Τρύφωνας φαίνεται πως ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Ο σχεδιαστής κάλεσε αμέσως το ΕΚΑΒ.

«Ο Βασίλειος φοβήθηκε πολύ για τον φίλο του. Με τόσα περιστατικά καρδιακών επεισοδίων λόγω άγχους και όχι μόνο, που γίνονται γνωστά καθημερινά και αφορούν νέους ανθρώπους ήταν λογικό βέβαια»  αναφέρει στην Espresso άνθρωπος από το περιβάλλον του σχεδιαστή.

Ευτυχώς όμως στην περίπτωση του κομμωτή τα πράγματα δεν ήταν τόσο σοβαρά αφού ο γιατρός τους ενημέρωσε πως επρόκειτο για ίλιγγο.