Καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα η Σίσσυ Χρηστίδου και πάνω στη συζήτηση έκανα μια αποκάλυψη για το επαγγελματικό της παρελθόν. Η παρουσιάστρια του «Έλα Χαμογέλα» έχει δουλέψει στα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής της ζωής ως τραπεζικός υπάλληλος – μία πληροφορία η οποία δεν ήταν ιδιαίτερα γνωστή.

«Η τηλεόραση ήταν κάτι που ήθελες να κάνεις; » τη ρώτησε η Ελένη, και η Χρηστίδου μίλεσε αρχικά για τις ενστάσεις των γονιών της , ενώ αποκάλυψε κι αν τελικά απογοητεύτηκε από την τηλεόραση:

«Ήταν πολύ καλύτερη απ’ ό,τι τι φανταζόμουν! Η μαμά μου και ο μπαμπάς μου μου έλεγαν “που θα πας τώρα εκεί; Θα πρέπει να κοιμηθείς με ανθρώπους, θα σε ξελογιάσουν, θα μπλέξεις με ναρκωτικά”. Είχαν τέρατα στο μυαλό τους. Και με πολλή συζήτηση φτάσαμε στο “θα πάω και θα δούμε…κι αν δεν μ’ αρέσει θα σταματήσω, όπως κι έκανα κάποια στιγμή!”.

Στη συνέχεια, η Ελένη την ρώτησε για το τι θα έλεγε στα παιδιά της, αν της έλεγαν ότι θέλουν να δουλέψουν στην τηλεόραση, κι εκείνη εξήγησε ότι θέλει να τους δώσει να καταλάβουν ότι με σκληρή δουλειά μπορεί να τα καταφέρει κανείς επαγγελματικά και καλό είναι να κάνουμε πράγματα που αγαπάμε… «…γιατί μόνο αν αγαπάς κάτι πολύ, δεν καταλαβαίνεις ότι κουράζεσαι»

Και μίλησε για τη δική της προσωπική εμπειρία στην τράπεζα: «Ξεκίνησα σαν τραπεζική υπάλληλος. Άντεξα 9 μήνες! Πήγα για να πείσω τον μπαμπά μου να έρθω στην Αθήνα… Εννιά μήνες κάθε μέρα μαράζωνα. Έπεφταν τα φυλλαράκια μου! Έλεγα “θα πεθάνω εδώ μέσα, δεν κάνω εγώ γι’ αυτή τη δουλειά”…»

Δείτε τι είπε η Σίσσυ Χρηστίδου στην Ελένη Μενεγάκη στο video: