Για μία ακόμη σεζόν το Ράδιο Αρβύλα έφτασε στο τέλος του και το τηλεοπτικό κοινό αποχαιρέτησε την αγαπημένη παρέα από Θεσσαλονίκη που κάνει τα βράδια κάθε Δευτέρας απολαυστικά. Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς, ο Χρήστος Κιούσης και ο Στάθης Παναγιωτόπουλος  έκλεισαν τη φετινή σεζόν σε κλίμα συγκίνησης.

Ο Αντώνης Κανάκης, αφού ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του, φρόντισε αν αναφερθεί και στην επόμενη σεζόν, καθώς έχουν ακουστεί πολλά. Φρόντισε να διευκρινίσει μάλιστα πως η απόφαση θα ληφθεί από τους ίδιους μέσα στο καλοκαίρι.

«Ήρθε η ώρα να σας πούμε το “γεια” για φέτος. Σήμερα, κατά τη διάρκεια της ημέρας σκεφτόμουν ότι κλείνουμε τη σεζόν και είναι η τελευταία εκπομπή για τη δέκατη σεζόν του Ράδιο Αρβύλα. Σχετικά με την επόμενη σεζόν, επειδή γίνεται κι ένα σούσουρο, να σας πούμε ότι δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει τι ακριβώς θα κάνουμε, χρειαζόμαστε αυτό το χρόνο της αποστασιοποίησης και της σκέψης το καλοκαίρι», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Ότι και να αποφασίσουμε, είναι δική μας απόφαση, οπότε μην κατηγορείτε τον ΑΝΤ1 για τίποτα, οι άνθρωποι άλλωστε θέλουν το Ράδιο Αρβύλα όσο περισσότερο γίνεται στ πρόγραμμα και τους ευχαριστούμε πολύ που τιμούν την εκπομπή αυτή με το να σέβονται και να καταλαβαίνουν τις δημιουργικές απαιτήσεις μιας τέτοιας εκπομπής και ότι αυτό συνεπάγεται. Και το δεύτερο που θέλουμε να πούμε είναι ότι και αν αποφασίσουμε τελικά, σίγουρα, ακόμα και σπάνια να συμβαίνει το Ράδιο Αρβύλα θα “χτυπάει” τις τηλεοράσεις σας τη στιγμή που πρέπει να τις “χτυπήσει”».

Δείτε το βίντεο.