Η όγδοη σεζόν της άκρως επιτυχημένης εκπομπής Ράδιο Αρβύλα που κράτησε και φέτος την καλύτερη παρέα στο τηλεοπτικό κοινό, τελείωσε.

Τι είπε όμως ο παρουσιαστής λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι αρχής; Από ποιον ζήτησε συγγνώμη και ποια τα σχέδια για την επόμενη σεζόν;
«Αυτή ήταν η όγδοη σεζόν του Ράδιο Αρβύλα. Αισθανόμαστε ότι ήταν μια από τις πιο ωραίες σεζόν του Ράδιο Αρβύλα, πολύ δημιουργική αναμφισβήτητα… Μερικές φορές είναι μόνο λόγια, αλλά θέλω να μας πιστέψετε ότι δεν είναι καθόλου λόγια. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας για τη σεζόν αυτή που μας χαρίσατε. Που ήσασταν μαζί μας εδώ κάθε Δευτέρα σε αυτή την υπόθεση που λέγεται Ράδιο Αρβύλα και όσοι συμμετέχουν σε αυτή την υπόθεση που λέγεται Ράδιο Αρβύλα νομίζω ότι αντιλαμβάνονται διάφορα πράγματα σχετικά με το Ράδιο Αρβύλα. Ευχαριστούμε πάρα πολύ, όπως ευχαριστούμε και τους συνεργάτες μας για την στήριξη, την βοήθεια, τη δουλειά, γιατί όλο αυτό το πράγμα έχει πάρα πολύ δουλειά από πίσω. Και τα παιδιά εδώ και τα παιδιά στο βαν και τους ανθρώπους εκεί πέρα έξω», είπε ο Αντώνης Κανάκης και κατόπιν πρόσθεσε.

«Επειδή είναι μια πολύ δημιουργική υπόθεση, δεν σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε του χρόνου μέχρι να τελειώσει η σεζόν. Μετά αφήνουμε λίγο χρόνο για αποσυμφόρηση, το ξελαμπικάρισμα που λέμε και μετά αν νιώθουμε καλά και δημιουργικοί, θα πάμε και για την επόμενη σεζόν. Οπότε το πιθανότερο είναι ότι θα τα ξαναπούμε από το φθινόπωρο. Να έχετε ένα καλό καλοκαίρι μέσα από την καρδιά μας. Κάπου εδώ το Ράδιο Αρβύλα σας αφήνει χρόνους για φέτος. Και μια ακόμα φορά την κατανόηση από το Όλα που ακολουθεί, ζητάμε συγγνώμη το κάνουμε κάθε φορά αυτό στην τελευταία εκπομπή αλλά ελπίζουμε να καταλαβαίνετε».

Όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης, έκαναν 29,8% στο σύνολο και 36,9% στο δυναμικό κοινό -καλύτερη στιγμή τους το 46,9%.

Δείτε περισσότερα στο video που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμα:

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή

Ο Αντώνης Κανάκης για την απώλεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη: «Λεβεντιά είναι να αγαπάς και να προστατεύεις. Αυτοί οι άνθρωποι είναι απόλυτα δειλοί»

Αντώνης Κανάκης-Κλέλια Ρένεση: Οριστικό τέλος στη σχέση τους;

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store