Δεν είχε αίσια κατάληξη η παρουσία του Ντίνου Καρύδη στο στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, στο Σύνταγμα, στην Αθήνα.

Ο ηθοποιός, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, κατέβηκε στο Σύνταγμα με τη φίλη του Γωγώ Αντζολετάκη, με σκοπό να διαδηλώσει κι εκείνος και να δηλώσει τη δυσαρέσκειά του για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα όσον αφορά στο Μακεδονικό.

Κατά τη διάρκεια του συλλαλητηρίου, ο Ντίνος Καρύδης ένιωσε έντονη δυσφορία, όταν δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών για να απομακρύνουν από τη Βουλή τους διαδηλωτές, και κατέρρευσε στα χέρια της φίλης του.

«Ο Ντίνος έπαθε καρδιακό επεισόδιο και βρίσκεται στο νοσοκομείο από το Σάββατο, μετά τη διαδήλωση στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία. Τα χημικά που έπεσαν εκεί ήταν μάλλον η αιτία», δήλωσε εμφανώς ταραγμένη στην εφημερίδα η σύζυγός του Τζούλια Αργυροπούλου.

Ο πατέρας της Σμαράγδας Καρύδη εισήχθη στο νοσοκομείο Γ.Γεννηματάς, που εφημέρευε το Σάββατο με πρόσθιο έμφραγμα και μεταφέρθηκε αμέσως στη Μονάδα Εμφραγμάτων της Καρδιολογικής Κλινικής. Εκεί υπεβλήθη σε μία νέα μέθοδο πρωτογενούς αγγειοπλαστικής προκειμένου να αντιμετωπιστεί το συμβάν. Οι γιατροί είναι ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της επέμβασης και η κατάσταση του ασθενή θεωρείται σταθερή. Η κλινική εικόνα του είναι καλή και ο ίδιος αναμένεται να παραμείνει και τις επόμενες μέρες στο νοσοκομείο.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, η Γωγώ Αντζολετάκη με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Facebook έγραψε όλα όσα έζησε με το φίλο της Ντίνο Καρύδη στην πλατεία Συντάγματος, χωρίς όμως να αναφέρει οτιδήποτε για το πρόβλημα υγείας του ηθοποιού.

Δείτε την ανάρτησή της