Η ηθοποιός δεν πρόλαβε καλά καλά να χωρίσει και σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, έχει βρει ήδη το νέο της σύντροφο. Το ζευγάρι συνυπήρχε στο παρελθόν και πιθανώς αυτό να έκανε τα πράγματα ευκολότερα, όμως τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί προς το παρόν.

Περί Katie Holmes ο λόγος, η οποία όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα του εξωτερικού, χώρισε με τον Jamie Foxx. Το ζευγάρι, που είχε φροντίσει να κρατά χαμηλούς τόνους στην σχέση τους δεν είναι πλέον μαζί και η 37χρονη, είναι και πάλι single.

Ωστόσο, σύμφωνα με το περιοδικό Life&Style, είναι έτοιμη για επανασύδεση με τον 38χρονο πρώη σύντροφο και συμπρωταγωνιστή της, Joshua Jackson! O ηθοποιός χώρισε μετά από 10 χρόνια σχέσης με την Diane Kruger και οι φήμες θέλουν το ζευγάρι της αγαπημένης σειράς  Νεανικές ανησυχίες, να είναι και πάλι μαζί στην ζωή.

Οι δύο πρωταγωνιστές έχουν τρελό fanbase ως ζευγάρι, καθώς αγαπήθηκαν έτσι και μέσα από την σχέση τους στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά, στους ρόλους των Joey και Pacey. Το δημοσίευμα εξετάζεται για την εγκυρότητά του, ωστόσο άνθρωπος από τον κύκλο του Jackson ανέφερε:  «Την εμπιστεύεται απόλυτα».

katie holmes-joshua jackson

Την ώρα που παραμένει ασαφές εάνβγαίνουν αυτή την περίοδο, ή εξετάζουν ενδεχόμενο επανασύνδεσεις, λόγω της εγκυρότητας του Life&Style, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει τι μπορεί να πιστεύει η πρώην του ηθοποιού, με την οποία χώρισε εντελώς ξαφνικά.

Λέτε να ξαναδούμε το αγαπημένο ζευγάρι όντως μαζί μετά από 20 χρόνια;