Ο Drake, ως γνήσιος ράπερ, δεν κρύβει τίποτα από τη ζωή του στα τραγούδια του. Εισάγει πολύ συχνά τα βιώματά του, είτε αυτά αφορούν την παιδική του ηλικία είτε το που βρίσκεται τώρα. Μιλά για τις σχέσεις του με τις γυναίκες, αλλά και με την οικογένειά του. Ο πατέρας του κατέχει μια ιδιαίτερη θέση, αφού έχει αναφερθεί πολλάκις σε αυτόν και όχι με τα καλύτερα λόγια.

Τώρα η «παγωμένη» σχέση τους παίρνει πιο επίσημη δημόσια τοποθέτηση. Ο Ντένις Γράχαμ, πατέρας του Drake, βρέθηκε καλεσμένος στο σόου του Νικ Κάνον, του πρώην συζύγου της Μαράια Κάρεϊ. Εκεί εξέφρασε την πίκρα και την απορία του για όλα αυτά που έχει πει για εκείνον ο ράπερ στα τραγούδια του.

«Ήμουν πάντοτε παρών στον Drake. Του μιλούσα, αν όχι κάθε μέρα, κάθε δεύτερη μέρα και κάναμε βαθιές συζητήσεις για όσα λέει για μένα. Τον ρωτάω «γιατί λες όλα αυτά τα πράγματα για μένα γιε μου; Δεν είναι καθόλου σωστό» και μου απαντάει «μπαμπά αυτό πουλάει»».

Με το αφήγημα του κυρίου Γράχαμ όμως δεν συμφωνεί καθόλου ο γιος του που στην ουσία χαρακτηρίζει ως ψέματα όσα είπε ο πατέρας του.

Ο Drake έγραψε σε ένα story του: «Ξύπνησα σήμερα με έναν πόνο. Ο πατέρας μου θα πει το οτιδήποτε σε όποιον του δείξει διάθεση να τον ακούσει. Είναι στενόχωρο όταν η οικογένεια συμπεριφέρεται έτσι, αλλά τι μπορείς να κάνεις; Αυτοί μας έτυχαν. Κάθε στίχος που λέω είναι η αλήθεια και η αλήθεια δεν γίνεται εύκολα δεκτή από κάποιους».