Στα γυρίσματα της Ανταρσίας Του Μπάουντι, ο Marlon Brando ερωτεύτηκε την Γαλλλική Πολυνησία και, το 1967, αγόρασε την ατόλη Tetiaroa, θέλοντας να την μετατρέψει στο προσωπικό του εξωτικό ησυχαστήριο.

Ο ηθοποιός αγάπησε με πάθος την Ταϊτή και έζησε εκεί για ένα μεγάλο μέρος της ζωής του, ενώ ο επίγειος παράδεισός του είναι πλέον διαθέσιμος στο κοινό, μέσω ενός πολυτελούς resort που φέρει το όνομά του.

brando 1

Το The Brando διαθέτει 35 ιδιωτικές βίλες, η κάθε μία με δική της πισίνα και δική της παραλία, κάτι που δημιουργεί στον επισκέπτη την αίσθηση πως ο επισκέπτης είναι ο μόνος άνθρωπος στο νησί.

brando 6

Αν και ο ηθοποιός έμενε σε ένα λιτό σπίτι, το οποίο υπάρχει ακόμα, οι ένοικοι του resort μπορούν να απολαύσουν την πολυτέλεια στο έπακρο, με το υπνοδωμάτιό τους να έχει θέα στα γαλαζοπράσινα νερά.

brando 4

Για να μεταβεί κάποιος στο Tetiaroa χρειάζεται μια πτήση 20 λεπτών από την Ταϊτή, που γίνεται με την ιδιωτική αεροπορική εταιρεία του ηθοποιού, ενώ οι τιμές ξεκινούν από τα 1.500 ευρώ την βραδιά, ανάλογα με το δωμάτιο και την εποχή.

brando 7
brando 8
brando 2
brando
brando 3
brando 9
brando 10